Muta Nikolić ostaje na klupi Radničkog!

 
  • 0

Klub iz Kragujevca odbio ponuđenu ostavku poznatog stručnjaka i pružio mu punu podršku u daljem radu, ocenjujući da je Nikolić najzaslužniji za sve postignuto u protekle četiri godine

Upravni odbor košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca odbio je ostavku trenera Miroslava Nikolića. Iskusni stručnjak ponudio je da se povuče u ponedeljak posle ubedljivog poraza od Vojvodine, trećeg zaredom u pet kola Superlige Srbije.

- Nikolić ostaje jer je deo ovog košarkaškog projekta i ima punu podršku uprave za dalji rad, kao najzaslužniji za sve postignuto u protekle četiri godine. Radnički nije sportska priča oročena na jednu sezonu, pa smo sa Nikolićem ugovorili saradnju na četiri godine, a to je period u kojem će klub i infrastrukturno imati znatno povoljnije uslove za rad - izjavio je predsednik kluba Ivan Grujin za sajt kluba.

On je istakao da Radnički u budućnosti očekuje još bolje rezultate, a izlazak na evropsku scenu je dodatni motiv za celu ekipu.

- Od ovog trenutka očekujemo da će svaki član Radničkog dati svoj maksimum da ispunimo sopstvene planove i očekivanja sportske javnosti Kragujevca. Prioritet broj jedan je šesto kolo Superlige i utakmica u Užicu, a odmah zatim se posvećujemo isključivo fajnal foru Jadranske lige i susretu sa Zvezdom u Laktašima - dodao je Grujin.

Radnički u toku dana putuje na Zlatibor gde će imati završne treninge pred meč protiv Slobode u sredu.

(Tanjug)

Video: Aleksa Kijanović pričao o EP u Rimu, sezoni, i nadmetanju sa bratom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA