BOJKOT MIHE: Novinari kulirali selektora pred meč sa Škotskom!

 
  • 8

Pitanja novinara upućivana na adresu Branislava Ivanovića. Selektor Srbije sem početnog izlaganja odgovorio na samo još dva pitanja

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović konačno se obratio novinarima, doduše na obaveznoj konferenciji dan pred utakmicu sa Škotskom u Novom Sadu. Međutim, Mihajloviću su postavljena samo dva pitanja, od zvaničnog sajta FSS i RTV Vojvodina.

Nije Miha bio bez reči, pošto je bio opširan u uvodnom izlaganju, rekavši da mu je poraz od Hrvatske najteži u karijeri.

- Bez obzira na sve što se pojavljivalo u medijima prethodnih dana, verujte da je nama mnogo žalije zbog poraza u Zagrebu nego vama. Vi ćete za desetak dana da zaboravite tu utakmicu, a mi ćemo je nositi ceo život. Kao što je meni uspeh u Zagrebu 1999. godine bio najdraži u karijeri, tako je ovaj poraz najteži igračima, ali i meni u igračkoj i trenerskoj karijeri - rekao je Mihajlović na konferenciji za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

On je dodao da je sada najvažnije da igrači izbace iz misli utakmicu u Zagrebu i protiv Škotske dokažu da imaju kvalitet.

- Pokazali smo da vredimo protiv Velsa, 60 minuta protiv Belgije i u drugom poluvremenu protiv Hrvatske. Nisu nas nadigrali, a golove su dali iz naše dve greške. Očekujem da protiv Škotske odigramo dobro, a kada mi igramo kako možemo, onda možemo da pobedimo svakog rivala - konstatovao je Mihajlović.

Selektor je naveo da očekuje neizvestan meč, ali da se nada pobedi.

- Škotska posle smene selektora i dolaska Strahana igra čvrsto, lopta je na zemlji, sa dosta presinga i po tome liče na evropske ekipe. Bitno je da budemo strpljivi, prvi damo gol, a posle toga će biti lakše - naglasio je Mihajlović.

Na pitanje da li očekuje podršku sa tribina kao na utakmici protiv Velsa, Mihajlović je rekao:

- Nadam se da će publika doći u što većem broju da podrži ovaj mladi tim da ostvari rezultat. Međutim, čak iako ne bude tako, igramo za Srbiju, znamo šta je naš cilj i učinićemo sve da zabeležimo pobedu - zaključio je Mihajlović.

Nakon "požutelog" Aleksandra Kolarova i povređenog Zdravka Kuzmanovića, selektor Srbije na sutrašnjem meču definitvno neće moći da računa ni na Aleksandra Ignjovskog i Marka Šćepovića, koji su povređeni.

Utakmica između Srbije i Škotske igra se sutra od 20.30 u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    25. mart 2013 | 13:29

    Svako radi po svojoj savesti jedino Karadzic ne radi.Miha je nebrojeno puta dokazao svoju vrednost i doneo nam tako puno radosti u zivotu dok je igrao ali ne zna covek da vodi selekciju i sta tu da se radi,mora on mnogo da uci i da radi na sebi ako zeli da bude jednom dobar ali zapitajte se koji je on po redu selektor koji je doveden u vladavini Tomislava Karadzica? One koji su vredeli je oterao licno a one druge su oterali njihovi rezultati odnosno neuspesi.Skoro sam procitala da je oterao Antica zato sto nije prosao grupu na svetskom prvenstvu a ja vam tvrdim da pod rukovodstvom Karadzica nikad vise se nijedan trener nece ni dokopati svetskog prvenstva jer spiskovi igraca koji trebaju da izbore to prvenstvo su najveci problem ili pitajte Miroslava Djukica ako vec necete Antica,sta se radi u savezu,kakva je to mafija.KARADZIC JE NAJVECI KRIVAC i NJEGA TREBATE SMENITI.NE CEKAJTE DA TO URADI DRZAVA

  • pametnjakovic

    25. mart 2013 | 13:46

    Ko ce da zaboravi.... Nikad dok sam ziv onako obrukati naciju to ti niko nece zaboraviti. Tole i Miha tutanj, razlaz sta cekate nije mi jasno...

  • Nišlija

    25. mart 2013 | 13:40

    Kakav demagog. Pa Mihajlović, uz Karadžića, je najveći krivac za poraz od Hrvatske i očajne rezultate u kvalifikacijama. Isprobao je 50 igrača, i nije napravio tim, a jedino što mu je uspelo, je da od dresa sa državnim grbom odbije neke od najkvalitetnijih igrača koje Srbija trenutno ima. Ne smemo da zaboravimo, da je zbog besmislenog i preteranog podmlađivanja, upropastio ne jednu, već dve reprezentacije Srbije, mladu (nije se plasirala na EP zbog izostanka najboljih igrača koje je "stručnjak" prebacio u A tim), i seniorsku koja je najneprijatnije iznenađenje kvalifikacija za SP. Mislo sam da od Pižona nema goreg selektora, ali me je Miha, koga sam kao igrača obožavao, uverio u suprotno. Ako si karakter kao što se predstavljaš u javnosti i pare ti nisu na prvom mestu, podnesi neopozivu ostavku i ne muči nas više "veliki stručnjače" !!! Takođe, podhitno najuriti aktuelno rukovodstvo FSS na čelu sa Karadžićem i njegovim poltronima, jer je to jedini put izlaska iz dubioze u kojoj se naš fudbal nalazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA