BORIS TADIĆ: Ne idem u Zagreb da me ne izbace sa utakmice

 
  • 3

- Ako bih išao na "Maksimir", nosio bih srpsku zastavu, pa se bojim da bi me izbacili sa tribina jer nije dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača - rekao je bivši predsednik Srbije

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da će putem televizije pratiti kvalifikacionu utakmicu između Hrvatske i Srbije. On je istakao da neće da ide u Zagreb, jer bi tada sigurno nosio srpsku zastavu, pa bi ga zbog toga izbacili sa stadiona.

- Bojim se da bi me izbacili sa tribina na "Maksimiru", jer bih sigurno nosio srpsku zastavu - rekao je Tadić za "Večernji list".

On je dodao da će meč gledati putem TV prenosa pošto nije dozvoljeno prisustvo protivničkih navijača.

- Znamo svi da nije dozvoljen dolazak navijača Srbije, tako da je bolje da ostanem kod kuće i gledam prenos. Inače, što se tiče meča, Hrvatska je bolja u napadu, a Srbija u odbrani. Na rejting listama bolja je Hrvatska jer ima i stabilnost u igri. Duboko se nadam da će duel na "Maksimiru" biti u našu korist - rekao je Tadić.

(Telegraf.rs/Večernji list)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda

    18. mart 2013 | 10:56

    Slobodno idi. Ti si njihov i oni ce te rado ugostiti. Pogotovu jer si Srbiju unistio mnogo vise nego sto je od tebe trazeno.

  • najprovokator

    18. mart 2013 | 10:19

    ovaj čovek još nije pao u zaborav??? pa samo još proverite koliko je upropastio Srbiju..

  • Amela

    18. mart 2013 | 13:07

    LEGENDO.... ZIVE TI NAMA 100 GOD...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA