ODMAH KUĆI: Troicki ispao u prvom kolu Indijan Velsa

 
  • 2

Srpski teniser nije prošao ni prvu rundu na ATP Masters turniru serije 1000, jer je izgubio od Davida Gofana 2:1 u setovima (4:6, 6:3, 6:4)

Srpski teniser Viktor Troicki izgubio je meč prvog kola turnira u Indijan Velsu, a od njega je bio bolji David Gofan iz Belgije, koji je uspeo da preokrene rezultat u svoju korist iako je Viktor pobedio u prvom setu 2:1 (4:6, 6:3, 6:4).

Viktor je dobio prvi set 6:4, ali je onda zaigrao lošije u drugom, koji je Belgijanac rešio u svoju korist 6:3. U trećem setu, Gofan je lagano napravio brejk u petom gemu i držao je svoj servis sigurno do kraja, pa će on u drugo kolo, dok se naš teniser već okreće sledećem turniru.

Troicki je Davida Gofana dobio nedavno u Dejvis kupu, a Belgijanac je trenutno 54. na ATP listi (najbolji plasman mu je 42. mesto).

Ove godine je u veoma lošoj formi – dobio je jedino Ebdena u Brizbejnu na početku sezone i Pašanskog u Dejvis kupu, a ima sedam poraza.

Od srpskih tenisera na teren će izaći i Bojana Jovanovski, koja se sastaje sa Garbinjom Mugurusom iz Španije.

Protivnicu u drugom kolu dobiće i Ana Ivanović, pošto se od 20 sati sastaju Lucije Hradečka i Tejlor Tauzend. I Janko Tipsarević čeka rivala, to će biti pobednik meča Gulbis-Lopes.

Turnir u Indijan Velsu igra se za nagradni fond od 5.030.408 dolara, a pobednik će dobiti ček na 1.000.000 dolara i 1.000 ATP bodova.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA