VUJOŠEVIĆ: Pobeda u pravom polufinalu

 
  • 0

- Ispunili smo cilj, došli smo da pokažemo da smo dobra ekipa i da želimo u nastavku sezone da napadnemo mesto koje vodi u Jadransku ligu - rekao je Dejan Milojević, trener Mega Vizure

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle plasmana u finale Kupa Radivoja Koraća da su "crno-beli" potvrdili kvalitet protiv Mega Vizure, ali je istakao da nije bilo lako srušiti otpor mlade ekipe gradskog rivala.

- Bio je ovo pravi polufinalni meč. Mega Vizura je odigrala odlično, iskorstila je činjenicu da nije imala imperativ, osim da ostave dobar utisak. Odigrali su zonsku odbranu dobro, Marjanović je kontrolisao reket i pomerio naše centre. Mi smo takođe mlad tim, ne baš kao Vizura, sigurno je da je razlika u kvalitetu na našoj strani, ali to nije lako pokazati u jednom meču - izjavio je Vujošević na konferenciji za medije.

Njegov kolega Milojević poželeo je Partizanu da odbrani trofej nacionalnog kupa.

- Ispunili smo cilj, došli smo da pokažemo da smo dobra ekipa i da želimo u nastavku sezone da napadnemo mesto koje vodi u Jadransku ligu. Nismo uspeli da zaustavimo Partizanov skok u napadu, nismo dobro reagovali na njihov presing i izgubili smo nekoliko lopti, ali uprkos tome, mogu da čestitam momcima na hrabrosti - rekao je Milojević.

(Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA