KK ZVEZDA: Karte za Galatasaraj važe i za Uniks

 
  • 1

Svi navijači koji su imali ulaznice sa meč sa turskim timom, a nisu mogli da u uđu u dvoranu, mogu za vikend da zamene karte za predstojeći meč s Uniksom

Rukovodstvo KK Crvena zvezda Telekom je najavilo da će biti obeštećeni svi oni koji sa uredno kupljenim ulaznicama, nažalost, nisu bili u mogućnosti da uđu u dvoranu i gledaju meč sa Galatasarajem. 

Naime, svi oni koji poseduju originalne ulaznice za meč sa Galatasarajem i koji zbog poznatog problema sa falsifikovanim kartama nisu mogli da uđu u halu "Pionir" i uživo prate utakmicu svoje neiskorišćene ulaznice moći će da zamene za karte za meč četvrtog kola L grupe LAST 16 faze Evrokupa sa Uniksom.

Zamena će se vršiti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu u subotu i nedelju (26. i 27. januara) od 10 do 18 sati, a uz pomenutu ulaznicu neophodno je poneti i foto-kopiju lične karte.

- Još jednom moram da istaknem da nam je veoma žao što pojedini navijači sa uredno kupljenim ulaznicama nisu bili u mogućnosti da prate meč sa Galatasarajem. Iz tog razloga već su preduzeti konkretni koraci da se to više ne ponovi.

- Nadam se da su oštećeni navijači imali razumevanja, a mogućnost da zamene svoje neiskorišćene ulaznice za karte za meč sa Uniksom je najmanje što smo mogli da uradimo – rekao je direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović.

Duel sa Uniksom na programu je u sredu 30. januara.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Zvezda "pregazila" Radnički: Šest golova na viđeno na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA