JEL TO PRIJATELJ? Platini traži veću kaznu za Srbiju!

 
  • 0

Predsednik UEFA iznenađen "blagom kaznom" protiv Srbije i namerava da uloži žalbu kada se vrati u Evropu sa klupskog SP u fudbalu u Japanu, tvrdi irski portal

Mišel Platini, predsednik UEFA, nije zadovoljan kaznom koju je Disciplinska komisija izrekla Srbiji povodim incidenata u Kruševcu i razmišlja da podnese žalbu, tvrdi irski portal breakingnews.ie.

Platini je trenutno u Japanu na Svetskom prvenstvu za klubove, po povratku u Evropu planira da razmotri odluku o kazni, a potom će, tvrdi se, verovatno uložiti žalbu jer misli da je kazna preblaga.

Po važećim pravilima, UEFA može samoj sebi da uputi žalbu, a to može i bilo koji član organizacije. Neimenovani izvori u Nionu kažu da se Platini neprijatno iznenadio blagom kaznom Fudbalskom savezu Srbije.

Kaznom su razočarani i Englezi, koji su u proteklom periodu vodili veliku medijsku hajku protiv srpskog fudbala.

UEFA je Srbiju kaznila jednim mečom bez publike u narednom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo reprezentacija do 21 godine i novčano 80.000 evra, dok su pomoćni i kondicioni trener izbačeni iz fudbala na dve godine, a četvorica fudbalera suspendovana sa dva do četiri reprezentativna meča.

(Telegraf.rs)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA