MIHA NASTAVLJA S PODMLAĐIVANJEM: Dvojica kadeta Partizana dobijaju poziv!

 
  • 1

Za prijateljsku utakmicu sa Irakom 6. decembra, selektor fudbalera Srbije planira da pozove dvojicu igrača rođenih 1996. godine, a šansu će pružiti i Nikoli Đurđiću

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović prilično je dosledan odluci da podmladi ekipu, jer planira da za prijateljsku utakmicu sa Irakom 6. decembra pozove i dvojicu kadeta Partizana.

Pre nastavka kvalifikacija za Mundijal 2014. u martu, Mihajlović je odlučio da proba još nekoliko mladih igrača.

- Zvaću samo igrače iz domaćeg prvenstva. Iz Partizana planiram da zovem Nemanju Radonjića i Andriju Živkovića i još dvojicu igrača tog godišta (1996). To je samo za ovo okupljanje - rekao je Mihajlović.

Što se tiče profesionalaca, Mihajlović planira da proba još jednog novog igrača, za koga je već rekao da će dobiti šansu.

- Sve koje sam do sada zvao planiram još jednom da vidim u februaru. Od novajlija tu će biti samo Nikola Đurđić, ostalo je već poznato - rekao je Mihajlović.

Selektor je bio zadovoljan igrom reprezentativaca Matije Nastasića, Aleksandra Kolarova i Branislava Ivanovića, koji su u Londonu minulog vikenda igrali derbi Premijer lige između Čelsija i Mančester sitija.

Srbija je u dosadašnjem toku kvalifikacija za SP u Brazilu ostvarila pobedu, remi i dva poraza. U martu će gostovati Hrvatskoj (22. mart) i dočekati Škotsku (26. mart).

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • speedy

    27. novembar 2012 | 09:52

    Menadzeri naredil,da im malo nabiju cenu,a te price o podmladjivanju pricaj nekom drugo.Poziv u reprezentaciju treba da se zasluzi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA