ZNA LI MIHA ZA TO? Fudbaleri lumpovali s Cecom do jutra!

Švajcarska policija je oko tri ujutru ponudila igračima da ostanu u restoranu u Sent Galenu, ali bez muzike s razglasa, koja je smetala komšiluku, što su oni odbili, pa su se preselili u drugi lokal

  • 0

Švajcarska policija intervenisala je u ranim jutarnjim časovima i prekinula žurku fudbalskih reprezentativaca Srbije u diskoteci "Karpe dijem" u Sent Galenu, gde ih je zabavljala najveća srpska estradna zvezda Ceca Ražnatović.

Kako "Kurir" saznaje, organi reda primili su anonimnu prijavu iz komšiluka zbog preglasne muzike. U Sent Galenu nisu razumeli koliko je srpskoj reprezentaciji bila bitna pobeda u prijateljskom meču protiv Čilea.

Ovu informaciju potvrdila je i vlasnica diskoteke "Karpe dijem" Sandra Zeković, koja kaže da se policijska patrola pojavila pred objektom oko tri ujutru, reagujući po anonimnoj prijavi stanara koji nisu mogli da podnesu glasnu muziku i slavlje.

Policija je ponudila igračima da ostanu u restoranu, ali bez muzike s razglasa, što su oni odbili. Stoga su se fudbaleri zajedno sa svojim prijateljima i domaćinima uputili u novi noćni lokal, gde su nastavili da lumpuju do jutra.

- Kao prvo, zahvaljujem fudbalskoj reprezentaciji što je drugi put došla da slavi u mom restoranu, a kao drugo, zahvaljujem Ceci što je prvi put posle toliko godina gostovala u Sent Galenu, i to baš u "Karpe dijemu". Takođe, zahvaljujem se i vlasniku kluba koji nam je ustupio prostor posle tri ujutru, u kom smo nastavili našu žurku - napisala je  Sandra Zeković na Fejsbuku.

Fudbaleri Srbije su i posle meča sa Španijom, 26. maja ove godine u Sent Galenu, takođe bili u Sandrinom restoranu.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA