USPELA OPOMENA: Zvezdi uključena struja, Partizanu stiže na etape!

 
  • 0

Partizanov dug Elektrodistribuciji iznosi 19 miliona dinara, od čega se 12 odnosi na stadion u Humskoj, a sedam na sportski centar Teleoptik. Zvezdin dug je 50 miliona dinara

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je struju tačno u podne dok u FK Partizan stiže etapno po fazama. Na " Marakani" je struja stigla 12.10 taman za konferenciju za medije, koja je kasnila zbog mraka koji je bio u Press sali.

Kako saznajemo, izgleda da su iz Zvezde, a i Partizana hitno reagovali i platitli deo duga i zamolili distribuciju da uključe struju, kako bi mogli da održe konferenciju za novinare.

Što se tiče Partizana, struja stiže u etapama, prvo su dobili struju u restoranu, pa u prostorijama košarkaškog kluba, a odmah zatim i ostali delovi stadiona.

Portparol FK Partizan Nenad Danilović, demantovao je novinarima da je klub krivac zbog isključene struje.

- Partizan nije u dugovima,što se tiče struje. Sve dažbine za  stuju plaća Sportsko društvo, a taj dug iznosi oko 12 miliona dinara, a fudbalski klub će se truditi u saniranju tog duga - rekao je Danilović.

Podsetimo,  kako je Telegraf prvi objavio, na “Marakani” je nešto posle deset sati n ujutru nestalo struje, da bi je posle par sati ponovo pustili! U isto vreme, bez električne energije je ostala i Humska.

(S. M.)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA