DŽAJA NA MARAKANI: Motiviše igrače za derbi

 
  • 1

Legenda Zvezde se video sa trenerom Aleksandrom Jankovićem, a u petak se sastaje sa igračima pred duel sa Partizanom

Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je u sredu da se samo privremeno vratio u taj fudbalski klub i da će se baviti isključivo rešavanjem sportskih problema.

Džajić je kasno sinoć izabran za predsednika devetočlane Radne grupe, koja će funkcionisati do kraja jesenjeg dela sezone, a koja je formirana posle ostavke predsednika Vladana Lukića.

- Radna grupa će pre svega na sportskom nivou pokušati da ostvari napredak i smanji zaostatak (osam bodova za vodećim Partizanom).

- Posle toga Zvezda treba da izabere predsednika i sportskog direktora. To nije deo za mene, ja mogu da pričam samo o sportskom delu - rekao je Džajić novinarima na stadionu Crvene zvezde.

On je kazao da se sastao sa trenerom Aleksandrom Jankovićem, a da će u petak razgovarati i sa igračima, kako bi ih dodatno motivisao pred "večiti" derbi sa Partizanom, koji će se igrati u subotu.

Džajić je dodao da će se danas sastati Radna grupa, u kojoj su još Nebojša Čović, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Ivica Tončev, Zoran Stojadinović, Miodrag Lemajić, Slaviša Kokeza i Predrag Ćulibrk.

Džajić se u Zvezdu vratio posle ostavke koju je podneo pre osam godina, a rekao je da ne zna koliko će tačno ostati u klubu.

(Telegraf.rs/Beta)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pam

    14. novembar 2012 | 18:27

    Ljudi pa Dzaja bez Cvelete je 0,veliku Zvezdu je finansijski vodio Cvele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA