ITALIJANI OSULI PALJBU: Brkić kriv za poraz Udinezea! (VIDEO)

 
  • 1

Udineze je izgubio dve utakmice zaredom u Ligi Evrope, i to obe od švajcarskog Jang bojsa. Posle četiri kola nalaze se na poslednjem mestu u grupi, a za poslednji poraz italijanski mediji kao najvećeg krivca vide srpskog golmana Željka Brkića

Udineze je u četvrtom kolu Lige Evrope na svom "Friuliju" izgubio od Jang bojsa sa 3:2 i sada se nalazi na poslednjem mestu u grupi sa samo četiri boda. Italijanski list "Gazeta" za poslednji poraz okrivljuje srpskog reprezentativnog golmana Željka Brkića.

Brkiću se možda moglo malo progledati kroz prste kod prvog gola koji je postigao Bobadilja iz slobodnog udarca, mada je i taj udarac završio u bližem uglu našeg golmana. Ako su mu to oprostili, nisu mogli da pređu preko drugog, a naročito trećeg gola.

Drugi gol delo je Šveđanina Farneruda, koji je sa više od 25 metara uputio ne preterano jak udarac, ali koji je ipak išao u sam ugao gola. Brkić se ispružio koliko je mogao, ali nije uspeo ni da dotakne loptu. Treći gol je još sporniji i tada je usledila još lošija reakcija srpskog golmana.

Treči pogodak su Italijani okarakterisali kao "poklon Brkića", jer je bio vrlo spor prilikom pada kod šuta Zaratea. Igrač Jang bojsa šutirao je iskosa sa desne strane i Brkić je samo odbio blago loptu direktno na nogu Nucola koji je tada, u 73. minutu, postavio nedostižnih 3:1 za svoj tim.

"Brkić poklanjao, Bobadilja kažnjavao" glasi naslov italijnskog lista, a poručili su i treneru Udinezea Frančesku Gvidolinu da treba hitno da potraži novog golmana.

Udineze u poslednja dva kola prvo gostuje Anžiju a onda dočekuje Liverpul.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA