HAOS U PODGORICI: Navijači Budućnosti napali "grobare", devetoro povređenih, petoro uhapšenih! (VIDEO)

 
  • 7

U "Morači" su letele stolice i ostali predmeti, kao i baklje, a upaljeno je bilo i nekoliko topovskih udara! Sa lakšim povredama su u Kliničkom centru završili šestoro navijača i tri policajca. Neredi iz dvorane preselili su se i na ulice, pa je policija morala da interveniše i na više lokacija u Podgorici. Prema nezvaničnim informacijama za sada je uhapšeno pet osoba.

Utakmica petog kola između košarkaša Budućnosti i Partizana počela je sa pola sata zakašnjenja, jer su domaći navijači neposredeno pred početak meča srušili zaštitnu ogradu i preko terena pohrlili ka tribinama, gde su bili smešteni navijači Partizana!

Na terenu su letele stolice i ostali predmeti, kao i baklje, a i bilo je upaljeno i nekoliko topovskih udara!

 

Policija je momentalno intervenisala sa policijskim psima, koji nisu imali korpe. RTV CG navodi da su navijači domaćina u dvorani "Morača" krenuli preko parketa prema pristalicama Partizana, nakon čega je policija prvo ispraznila tribinu gde se nalaze gostujući navijači, a potom intervenisala i na delu tribine gde se nalaze podgorički "Varvari", i uz upotrebu sile ih uklonila iz dvorane.

Trener Duško Vujoševič povukao je košarkaše Partizana sa terena, a posle nekoliko minuta teren su napustili i domaći igrači. 

Nakon polusatne pauze, odlučeno je da se utakmica odigra, a košarkaši su morali ponovo na zagrevanje.

Spekuliše se o tome da su domaći navijači uleteli na teren zbog protivničkog skandiranja: "Vi ste samo mali grad u Srbiji". Zbog upotrebe pirotehničkih sredstava bila je i velika koncentracija dima u dvorani.

DEVETORO POVREĐENIH, SUKOBI NASTAVLJENI U GRADU

"Vijesti" prenose da je bilo devet povređenih, kojima je pomoć ukazana u Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore. Lakše povrede je zadobilo šest navijača i tri policajaca. Iz policije su rekli da će na osnovu snimaka bezbednosnih kamera utvrditi ko je još odgovoran za incidente u dvorani i van nje i da će i te osobe biti privedene. Prema nezvaničnim informacijama za sada je uhapšeno pet osoba.

Iz podgoričke policije "Vijestima" je rečeno da će se u ponedeljak tokom dana oglasiti povodom incidenata. Neredi iz dvorane preselili su se i na ulice, pa je policija morala da interveniše i na više lokacija u Podgorici.

(B.Mekić / Foto: Twitter Aca Stojanović)

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    21. oktobar 2012 | 20:29

    Šiptari...

  • ms cg

    21. oktobar 2012 | 21:38

    seljacino jedna...ne odobravam huligane ali se to desava kad klicu crnoj gori da je grad u srbiji...cemu takve provokacije!?

  • vlada

    22. oktobar 2012 | 02:00

    "genije"što daješ sebi za pravo da vredjas,kad si tako objektivan i pošten što ne kažeš šta su sve oni pevali svih ovih godina?!? i u suštini nije bitno šta je pevano toliko,koliko je bitno da su ti momci bez problema upali na teren,GADJALI ljude ,bakljama,stolicama,čime god su stigli i njihova policija nije sprečila u tome,nego je TUKLA našu decu,koja nisu NISTA SLIČNO večeras radila itd! budi čovek,sagledaj činjenice,pa se onda oglasi "seljačino" Takodje se nadam da će ova država da se oglasi povodom svega!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA