STANKOVIĆ SE SEĆA HUMSKE: Grobari mi skandirali "ustašo"!

 
  • 1

Bivši kapiten Srbije prisetio se kako su ga navijači vređali pre, ali i posle postignutog gola 1998. godine. Tvrdi da je sve bilo "sveže", samo što je otišao iz Zvezde u Italiju

Bivši kapiten Srbije Dejan Stanković u intervjuu za "Sport" prisetio se gostovanja sa Laciom 1999. godine u Humskoj. Član Intera koji je na zalasku karijere ispričao je da se danima pripremao za proslavu gola, jer je "znao da će ga postići".

- Vređali su mene i Mihu celu utakmicu, a Bokšić je umirao od smeha! U jednom trenutku se čulo "Dejane ustašo". Nisam mogao da verujem. "Ja ustaša", rođen preko puta , vidi se porodilište u Višegradskoj - rekao je Dejan Stanković.

Dao je gol u pobedi Lacija u Beogradu. Kada je savladao Damjanca, potez prst iz uha, kako bi bolje čuo muk na stadionu Partizana. Prilično je iznervirao navijače, ali i mnoge na klupi Partizana u tom trenutku.

Kako tvrdi, sam je, iako rovit, nagovorio Eriksona da ga uvede u igru.

- 'Vi mene morate da pustite na teren bar 15 minuta', rekao sam. Prvi kontakt sa loptom, umalo gol, drugi...ušla je. Krenula je lavina sa tribina, iza gola. Vređali su me, morao sam da im se odužim golom - rekao je Stanković.

Ipak, Deki ne zaboravlja ni kako je Partizan igrao u prvih 45 minuta.

- Rekao sam novinarima posle meča da bi sa igrom iz prvog poluvremena Partizan osvojio "skudeto!

(Telegraf.rs/Sport)

"Tek sam otišao iz Zvezde, vređali su me i morao sam da se 'odužim' golom. Na kraju sam otišao u svlačionicu i čestitao treneru i igračima Partizana. Sa igrom iz prvog poluvremena te utakmice, osvojili bi 'skudeto'", kaže Deki.

Video: Partizan slavio u dramatičnoj završnici u Zadru: Domaćin promašio dva bacanja na 9 sekundi do kraja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    20. septembar 2012 | 18:08

    Kojim povodom pisete bas danas "secanja" Stankovica? Prosto ne mogu da verujem ko sve danas sebe naziva novinarom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA