Sovrović: Udovičić nas nije pitao da preuzme Radnički!

 
  • 0

Predsednik VSS-a saopštenjem demantovao Kraguječane, koji su prethodno objavili da imaju podršku saveza da njihov klub preuzme selektor Srbije

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VS S) Velibor Sovrović demantovao je da je Savez dao saglasnost selektoru A tima Dejanu Udovičiću da preuzme funkciju šefa stručnog štaba Radničkog iz Kragujevca.

"Povodom saopštenja Vaterpolo kluba Radnički, a radi istinitog informisanja javnosti, izjavljujem da selektor Dejan Udovičić nije tražio moju, a ni saglasnost bilo koga u Vaterpolo savezu Srbije, niti je ikoga iz VSS obavestio o pregovorima sa ovim klubom. Nezavisno od toga u svoje ime i ime VSS želim Radničkom prosperitet i uspeh na sportskom i svim drugim poljima. Nadam se da će formiranje ovog kluba još više doprineti razvoju našeg najtrofejnijeg sporta", navodi se u saopštenju koje je objavljeno na sajtu VSS-a.

Radnički iz Kragujevca danas je objavio da će Udovičić biti trener tima i zahvalio se rukovodstvu VSS-a na tome što su mu omogućili da preuzme klub. Novi članovi Kragujevčana biće srpski reprezentativci Vanja Udovičić i Filip Filipović, kao i Crnogorac Boris Zloković.

(Tanjug)

Video: Pogledajte drugi gol Zvezde protiv IMT-a, ovako su crveno-beli poveli u Loznici drugi put

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA