KOLAROV: Ništa ne zameram Ivanoviću, izljubili smo se kao i svaki put

 
  • 0

Dobro sam, zdrav i zadovoljan zbog pobede. Apsolutno ništa ne zameram Banetu, obojica smo profesionalci. Verovatno bih isto postupio da sam bio u takvoj situaciji - rekao Aleksandar Kolarov

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov rekao je danas da nema nikakav problem sa Branislavom Ivanovićem, iako je Ivanović isključen zbog grubog prekršaja nad njim na meču "Komjuniti šilda" između Mančester sitija i Čelsija.

Siti je na tom meču slavio sa 3:2, a Ivanović je zbog prekršaja na Kolarovim morao u svlačionicu u završnici prvog poluvremena.

- Izljubio sam se sa Banetom, kao i svaki put. Dobro sam, zdrav i zadovoljan zbog pobede. Apsolutno ništa ne zameram Banetu, obojica smo profesionalci. Verovatno bih isto postupio da sam bio u takvoj situaciji. Sada se okrećemo utakmici u reprezentaciji. S obzirom na to da ćemo igrati protiv dve ostrvske ekipe u septembru, prijateljski meč protv Republike Irske idealna je prilika da se upoznamo sa tim stilom igre - rekao je Kolarov novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi, pred početak priprema reprezentacije Srbije za prijateljski meč protiv Republike Irske.

Bane Ivanović, fudbaler Čelsija, priznao je da nije imao utisak da je njegov start bio tako žestok.

- Lopta me povukla, nisam ni obratio pažnju da je u prodoru bio Sale. Pokušao sam samo da stignem do lopte koja mi je bežala. Srećom, Sale je dobro, nisam ga povredio. Čestitao sam mu, naravno, na osvajanju trofeja - rekao je Ivanović.

Selekcije Srbije i Republike Irske odigraće u sredu prijateljski meč na stadionu Crvene zvezde u Beogradu.

(Tanjug)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA