HOROR U NEMAČKOM FUDBALU: Oslabili tribinu gostujućim navijačima, zamalo izbegnuta velika tragedija! (FOTO)

 
  • 0

Sedam stotina navijača bežali su jedni preko drugih jer je neko povadio šrafove montažne tribine, koja je počela da popušta. Policija istražuje incident

Nemačke fudbalske vlasti, ali i sama država, sve teže izlaze na kraj sa navijačkim divljaštvom, ali i bolesnim idejama. Kako su nemački mediji preneli, u subotu je u meču četvrtog ranga nemačkog fudbala moglo da dođe do nezapamćene tragedije, koju su želeli da prouzrokuju navijači domaćeg tima Cvikau.

Oko 700 navijača Jene trebalo je da se nađu na montažnoj tribini stadiona Cvikaua, a na kraju su bežali jedni preko drugih jer je tribina počela da popušta, a uzrok su povađeni šrafovi, koji su tribinu činili stabilnom, a koja je kako se punila navijačima počela da popušta.

Navijači su sat vremena pre početka utakmice morali da budu brzo evakuisani, a policija istražuje slučaj za koji se veruje da su odgovorni domaći navijači.

- Ne mogu ni o čemu da mislim, oni su pravi idioti - rekao je fudbaler Jene Matijas Pesolat, na račun protivničkih navijača.

Dva kluba gaje rivalstvo koje datira još od perioda kada su bili deo lige Istočne Nemačke.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA