Albanci poslali poruku zahvalnosti Partizanu: Savršeno ste organizovali meč, želimo vam proleće u Evropi!

 
  • 27

Predstavnici Skenderbega zadovoljni organizacijom utakmice

Partizan je besprekorno "odradio" utakmicu visokog rizika protiv Skenderbega u Ligi Evrope. Fudbaleri su na terenu pokazali da su mnogo bolji rival, dok su navijači bili na visini zadatka i bez ijednog incidenta pružali podršku klubu.

Strahovalo se da bi i najmanji propust mogao skupo da košta Partizan, ali su apeli i zdrav razum ipak preovladali.

Iako su pojedini albanski mediji pre same utakmice videli provokacije na "svakom ćošku", to nije slučaj sa predstavnicima Skenderbega.

>>>KOSOVO JE SRBIJA I ZATO MOŽE! Pogledajte kako je Bilja Obradović ućutkala albanskog provokatora na konferenciji (VIDEO)

>>>Tošić u timu kola Lige Evrope (FOTO)

Naprotiv, oni su bili vrlo zadovoljni organizacijom meča o čemu svedoči i poruka koju je portparol crno belih Biljana Obradović dobila iz redova albanskog kluba.

- U ime našeg kluba želim da se zahvalim Vama i ostatku članova kluba Partizan za organizaciju i podršku koju smo imali sinoć. Zaista poštujemo način na koji je Partizan organizovao meč i Vašu raspoloživost. Iskreno smo srećni zbog svega što se prilikom ova dva meča dešavalo van terena. Partizanu želimo sreću i nadamo se da ćete se kvalifikovati za narednu rundu. Molim Vas da ovu poruku prosledite i ostalim članovima kluba. Srdačan pozdrav - stoji u poruci.

Nema sumnje da su navijači položili evropski ispit. Ostaje samo da to ponove protiv Jang Bojsa u odlučujućoj utakmici grupne faze, a igračima da im se na terenu oduže.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    3. novembar 2017 | 22:40

    Mi navijaci Zvezde van Beograda smo sa radoscu posmatrali i bodrili Partizan. Jer smo SVI Srbija. Bravo Zvezdo bravo Partizan. Plus idemo u Rusiju. Fudbal u Srbiji je oziveo.....

  • Казанџија

    3. novembar 2017 | 20:49

    Братски нема шта

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    3. novembar 2017 | 21:07

    Звезди стизале депеше, поздрави, захвалнице од Реала, МЈ, можда и од Арсенала буде...а њима од Скендербега. Свако према свом нивоу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA