Ovo niste mogli da vidite u prenosu iz Humske: Policija izbacila trojicu navijača Budućnosti koji su provocirali Grobare na Zapadu (VIDEO)

Sreća po njih da je policija reagovala na vreme

  • 8

Zanimljivo veče u Humskoj priredili su navijači Partizana, ali i Budućnosti - popularni Varvari, koji su sa velikom energijom bodrili svoj tim sa severne tribine crno-belog stadiona.

Simpatizera gostiju bilo je i na zapadnoj tribini, smešteni u tampon zoni okruženi redarima i policijom, ali su se neki od njih tu zadržali samo do poluvremena zbog "nedoličnog ponašanja".

>>> Varvari se nisu odazvali Grobarima na skandiranje ''Kosovo je Srbija'', a onda su usledile brutalne prozivke sa Juga (VIDEO)

Naime, trojicu temperamentnijih navijača koji su primećeni među prijateljima kluba, policija je izvela sa tribine i dislocirala među najvatrenije pristalice podgoričkog kluba, a nešto kasnije, tokom drugog dela igre, i ostali, iako nisu provocirali, morali su da se premeste odatle.

Pomenuta trojka je navodno burno reagovala, kažu i provocirala većinske tifoze Partizana na tom delu stadiona, pa su, zarad lične bezbednosti, prebačeni na sigurnije pozicije.

Usledio je aplauz navijača Partizana koji su se nalazili tik ispod sektora rezervisanog za goste, ali i povici "šiptari, šiptari", što je inače slogan koji se mogao više puta čuti najčešće sa južne tribine tokom utakmice. Uperen, naravno, ka gostima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Grobar

    12. jul 2017 | 14:51

    Covjek je optužen a ne presudjen, tako da nikakvih uvreda nije bilo. Kada bude izrecena presuda ...onda cemo skandirati istom mjerom ali prihvatacemo kritike.

  • Totti

    12. jul 2017 | 12:53

    A sto nije izbacila "navijace" koji skandiraju ime ratnog zlocinca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA