Čikago napravio potez kojim je definitivno najavio da će im Teodosić biti jedan od glavnih igrača!

 
  • 2

Bulsi otpustili Ražona Ronda odmah nakon što je procurela informacija da su postigli dogovor sa srpskim kapitenom

Čikago Bulsi su otpustili plejmejkera Ražona Ronda, čime se faktički otvara prostor za angažovanje Miloša Teodosića, sa kojim će najverovatnije potpisati ugovor na tri ili četiri godine, po kojem će na godišnjem nivou zarađivati 12 miliona evra.

Rondo je došao u Bulse s velikim očekivanjima, ali je imao lošu sezonu, uz manji bljesak u plej-ofu do povrede u duelu sa njegovim bivšim klubom Bostonom. Na 69 utakmica za Bulse prosečno beležio 7,8 poena, 5,1 skok i 6,7 asistencija.

Foto: Guliver/Jonathan Daniel/Getty Images Foto: Guliver/Jonathan Daniel/Getty Images

Ovo je druga zvezda Bulsa koja je napustila ekipu, nakon što je Džimi Batler trejdovan u Minesotu u noći NBA drafta. Očigledno je da Čikago želi da stvori potpuno novi tim. Za sada je samo još Dvejn Vejd u Čikagu od igrača koji se smatraju velikim zvezdama, a čak se pominjalo da bi i on mogao da napusti Čikago, iako je nedavno pptisao novi ugovor.

Nema sumnje da će njegovim odlaskom Miloš Teodosić, u slučaju dolaska u redove Bulsa dobiti znatno više prostora da svoj talenat iskaže u NBA ligi i da postane jedan od lidera Čikaga.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    1. jul 2017 | 12:20

    Čikago bi dolaskom Teodosića dobio i kvalitetnog igrača a i marketinški magnet.Teodosić je atraktivan po igri a i privući će veliki broj Srba u Čikagu.

  • Miloje Bubanja

    1. jul 2017 | 10:36

    u cikago, milose Srbine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA