Partizanov Australijanac oduševljen dolaskom u Beograd: Šta mi više treba, radiću ono što volim i biću plaćen za to

 
 ≫ 
  • 22

Tom Vilson jedva čeka da stigne među crno-bele

Potpuna je nepoznanica kako će izgledati Partizanov tim naredne sezone, ko će od igrača otići, a ko ostati, ali jedno je, pored dolaska Miroslava Nikolića namesto trenera, još sigurno - Australijanac Tom Vilson je prvo pojačanje crno-belih.

Momak rođen pre 19 godina u Melburnu za australijske medije govorio je o dalekom putu koji ga čeka i očekivanjima koje ima od prvog evropskog angažmana.

>>> Radio sa Lerijem Braunom, pa prešao u Partizan: Oglasio se novi igrač crno-belih! (VIDEO)

- To je nešto kao ostvarenje snova - deluje zaista oduševljeno Vilson na pomen Partizana.

- Pratim Evroligu i veliki sam fan evropske košarke, dugo već, tako da dobiti ovakav ugovor, posebno sa mojim koledž iskustvom, je velika sreća.

I njega i Partizan čeka novi početak, što je, u neku ruku, možda i povoljna okolnost za ovog momka zbog lakše adaptacije, jer će sresti veliki broj novih saigrača koji će takođe prvi put osetiti dres crno-belih.

- Očekuje me nešto potpuno novo. To što sa 19 godina ulazim u profesionalne vode je nešto što ne može baš svako u mojim godinama. Imam 19 godina, spremam se da putujem, živeću na drugom kraju sveta i biću plaćen za to što volim da radim. Šta tu ima da nije uzbudljivo?!

Vilson je sebe predstavio Partizanovim navijačima.

- Napadački, ja sam plejmejker, umem da prenosim loptu, i volim da kažem za sebe da imam dobar pregled igre. Iznad svega, ono na šta sam ponosan je moja inteligencija, moja košarkaška inteligencija i znanje koje imam za igru. Tu je i volja da nastavim da se usavrašavam i napredujem.

Šut je,  kaže Vilson, njegovo najjače oružje.

- Znam da nisam neverovatan atleta, ali mislim da imam veoma dobar šut za tri poena. Ako pogledate Golden Stejt Voriorse, skoro svaki igrač tamo ume da pogodi za tri poena, tako da je to što NBA danas traži: visoko obučeni, inteligentni igrači sa dobrim šutem.

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mito

    30. jun 2017 | 13:29

    Vilsone, dobrodošao. Zvezdaš sam, ali mi je drago da si izabrao Partizan, jer i Partizan je velik kao Crvena Zvezda. Ovo sam napisao zato što se posle OI pojavio interesantan tekst, jednog od vrhunskih američkih trenera koji je izjavio da SAD treba da uće od Australije i Srbije, koje sa malim brojem igraća stvaraju neverovatne rezultate. Zato mi je Vilsonov dolazak pokazatelj, da će mo kao u slućaju Lovrena, Đenke i mnogih drugih igraća koji su prošli kroz naše klubove, stvarati konkurenciju našim klincima i još dugo biti košarkaška nacija. S poštovanjem

  • Stefan

    30. jun 2017 | 11:53

    Neces biti placen hahaha

  • Ismail Delija pinkova zvezda

    30. jun 2017 | 12:20

    Bices placen ali juce hahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA