Plavšić postao najbolji strelac Zvezde: Znači mi što moji golovi dolaze u pravom trenutku (VIDEO)

 
  • 11

Zvezdin ''atomski mrav'' još jednom potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi ovog proleća

Golom protiv Vojvodine u 90. minutu, Srđan Plavšić je postao najbolji strelac Crvene zvezde u prvenstvu.

Zvezdin ''atomski mrav'' je iza sebe ostavio Ričmonda Boaćija i Predraga Sikimića i sada na svom kontu imao osam golova.

>>> Da li je zbog ovoga fudbaler Vojvodine dobio direktan crveni karton?

- Izuzetno teška utakmica za nas. U prvom poluvremenu smo imali nekoliko šansi koje nismo iskoristili, ali imala ih je i Vojvodina. U drugom delu smo ušli u utakmicu s idejom da moramo da pobedimo i mislim da smo još jednom pokazali karkater. Nismo pali posle prvog poluvremena, i mislim da treba da budemo zadovoljni ovom pobedom. Rekli smo i pre utakmice da imamo pred sobom pet finala, sada imamo još četiri i nadam se da ćemo sve do kraja pobediti. Mislim da će nam odmor značiti. Sada imamo dva slobodna dana, a potom dovoljno vremena da se pripremimo za narednu utakmicu, Voždovac - rekao je Plavšić za zvanični sajt i nastavio:

- Golovi dolaze u važnim trenucima. Mnogo mi znači to što moj gol dođe uvek u trenutku kada može da olakša našu igru. Mojim golom danas je bilo otklonjeno pitanje pobednika. Mnogo sam srećan i nadam se da ću nastaviti sa ovakvom formom.

Neposredno posle gola sa tribina se začulo skandiranje ''Plavša, Plavša'', a ofanzivac crveno-belih se osvrnuo i na publiku.

- Bilo je dosta ljudi, mnogo više nego na prethdnim utakmicama. Voleo bih da i ovim putem pozovem Zvezdinu publiku da nam pomognu jer oni su uvek naš 12. igrač i sa njima možemo sve da postignemo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Video: Milojević: U seriji smo teških utakmica, Železničar dobra i nadahnuta ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA