Vučelić: Neko bi rekao da su se Zvezda i Vojvodina već dogovarali!

 
  • 34

Nastavlja se rat na relaciji Partizan - Vojvodina

Predsednik Partizana Milorad Vučelić reagovao je posle spekulacija i video snimaka u kojem je navodno neko of funkcionera Vojvodine rekao da će ta ekipa pustiti Crvenu zvezdu u narednom duelu zbog dešavanja na stadionu u Humskoj.

>>> Iz Vojvodine poručuju: Snimak je čist falsifikat, neka taj Iliev pusti ceo ako ima hrabrosti (VIDEO)

Funkcioneri novosadskog kluba napustili su ložu stadiona Partizana tokom utakmice zbog povika Grobara "Pola Mađar pola ustaša".

- Posle ovakve izjave neko bi rekao da su se Vojvodina i Zvezda ranije dogovarali. Razumeo bih revolt na skandiranje i da u trenutku besa neko opsuje. Ali posegunti za takvom reakcijom, to samo govori o stanju u našem fudbalu. Nisam video ko je to rekao, ali takva izjava je pokazatelj da uspeh ne zavisi samo od pozicije na tabeli, od snage timova i onog što pokazuju na terenu, već onoga što je dogovor među upravama klubova. I sudijska greška može da se vidi, ali dogovor ne može - rekao je za Informer Milorad Vučelić, koji očekuje da će Fudbalski savez Srbije reagovati.

- Svi organi bi morali da reaguju. Mi smo fokusirani na teren, a ovo je nešto sasvim drugo. Možda ovo nije pretnja, možda je ovo konstatacija da su se takve stvari dešavale u prošlosti. Upozodravam da je to stanje vidljivo. Najgore od svega je kad neki klubovi izađu na evroscenu, pa ne znaju kako je igrati takmičarske mečeve - dodao je Vučelić.

Inače, Partizan i Vojvodina se ponovo sastaju već u sredu, kada je na programu prvi polufinalni duel Kupa Srbije u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    24. april 2017 | 14:15

    Sve je objasnio gospodin vucelic, dal bili prvi ili drugi zvezda ce blamirati srbiju u evropi, dok ce partizan barem imati kvalitetnu ekipu i s'tom ekipom pokazati ko zaista zasluzuje titulu

  • Bibi

    24. april 2017 | 14:36

    Vucelicu, Vazura i Obucina jedno pitanje za vas trojicu hostalpera - kad ce radnicima Jsd - a da se isplate 5 zaostalih plata?! Da li znate da nam dugujete novembar 2016 godine?! I mi imamo decu,neplacene racune,jedemo i jos uvel smo zivi. Sram da vas bude,lopine!

  • Kralj-CZ

    24. april 2017 | 14:46

    Daj,ko pita vise ovog klovna. 4 utakmice uzastopno nk partizan igrao iz 2-1,i svima je to "normalno". Licemeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA