SKANDAL: Hrvati pretili da će zaklati srpskog dečaka i urinirali na Zvezdin dres!

Grupa "hrabrih" hrvatskih huligana u centru Beča napala Srbina i njegovog devetogodišnjeg sina, tukli ih, pretili klanjem... Huligani na kraju popili batine od Srbina, Bosanca, Italijana i Francuza

Grupa hrvatskih huligana napala je i pretukla u nedelju uveče u centru Beča Srbina Miodraga Jovanovića i njegovog devetogodišnjeg sina i tom prilikom dečaku otela dres Crvene zvezde. Huligani su pretili da će oteti i zaklati dečaka, a dres su bacili na beton i urinirali po njemu.

Sve se, međutim, završilo na za huligane neočekivan način, pošto su se pojavila četiri korpulentna momka i teškim batinama im objasnili kako stoje  stvari.

- Incident se desio kod hotela „De France“, gde sam se šetao sa sinom koji je na sebi imao dres Crvene zvezde. Odjednom mi je prišao jedan momak i počeo da viče „Vidi ga, mali cigan‘“, posle čega me je drugi huligan udario s leđa. Pao sam na zemlju i počeli su da me šutiraju, a mom sinu su na silu skinuli i dres po kome su kasnije urunirali. Mali je plakao iz sveg glasa, a ja sam uzalud pokušavao da dozovem nekoga upomoć. Govorili su mi: „Ćuti, zaklaćemo te“. S njima je bila i jedna devojka, koja je zapretila da će mi oteti sina. Ne znam koliko je sve trajalo, meni je delovalo dugo kao večnost - prepričao je za „Alo!“ svoje stravično iskustvo Miodrag Jovanović.

Sukob je poprimio veće razmere kad su nesrećnim Srbima u pomoć pristigla četvorica momaka. U pitanju su korpulentni momci, Srbin, državljanin BiH, Italijan i Francuz, protiv kojih su kasnije pokrenute prekršajne prijave.

- Posle izvesnog vremena prišao mi je jedan momak i na srpskom mi se obratio. Ali bio sam u strahu da je možda i on jedan od huligana. Međutim, ispostavilo se da je jedan od naših, pa je obećao da će vratiti dres mom sinu. Pokazao sam im gde su otišli hrvatski navijači, a on je sa još trojicom drugova otišao tamo - priča Miodrag i dodaje:

- Čuo sam staklo kako se razbija, video automobil kako pristiže sa još huligana, ali nisam čekao ishod tuče, već sam otišao kući. Stariji sin me je kasnije odveo u bolnicu, gde sam video veliki broj policajaca i povređenih huligana. Tamo su bili i momci koji su nam pomogli. Osim ogrebotina nisu imali veće povrede.

Miodrag kaže da policajac nije dozvolio mladićima da mu vrate Zvezdin dres njegovog sina i naglašava da se još uvek plaši šta bi njemu i njegovoj porodici moglo da se dogodi.

- Bojim se za bezbednost svoje porodice jer ovde ima puno Hrvata, koji su miljenici austrijske države, i plašim se njihove osvete. Dobro se osećam posle svega, ali je moj sin i dalje u velikom šoku – zaključio je Jovanović.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    19. jun 2012 | 10:37

    Opet izmisljavate price! isto kao i za Badrićku i Eurosong.

  • Dejan

    19. jun 2012 | 10:49

    Nek dodju u Beograd pa tamo pokusaju da uriniraju po Zvezdinom dresu. Neobrazovana i nekulturna grupa huligana

  • /

    19. jun 2012 | 10:48

    Sta reci,i u Poljskoj su pokazali da su totalno divlji. Sramota. Bruka i sramota,tuci coveka sa klincom. To treba posteno natabati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA