Super talentovani Korejac od milion evra ponuđen Partizanu (VIDEO)

 
  • 1

Najtalentovaniji fudbaler Azije Jong Il Gvan ponuđen srpskom šampionu, ali je problem visoka cena, kao i interes Njukasla, Trabzona i PSV Ajndhovena

Partizan još nije rešio pitanje novog napadača za narednu sezonu, a rešenje je ponuđeno sa Dalekog istoka. Menadžer Fahrija Šekularac, poznat po radu u Koreji, Japanu i Kini, danas je boravio u Humskoj, gde je čelnicima "crno-belih" ponudio reprezentativca Severne Koreje: Jong Il Gvana.

Ovaj 19-godišnjak je najtalentovaniji igrač Azije i sjajnim igrama je privukao pažnju mnogih evropskih klubova. Nedavno je izabran za najboljeg mladog igrača, prema "dokazima" sa interneta izgleda kao izuzetno talentovan, ali problem je što košta milion evra, a za Partizan su to ogormne pare. Pogotovo, što su se letos opekli sa Eduardom Pašekom, koga su platili preko miliona evra, a za uzvrat dobili šipak.

Jong Il Gvan je iako ima samo 19 godina, već odigrao deset mečeva za reprezentaciju Severne Koreje. Član je kluba Rimjongsu, ali sigurno će ga napustiti jer se svi jači azijski klubovi interesuju za njega. Ali, ne samo azijski. Žele ga i Njukasl, Trabzon i PSV Ajndhoven, pa je jasno da Partizanu ni milion evra ne garantuje dolazak talentovanog napadača, kojem je sigurno zapad Evrope primamljivija opcija od igranja u Srbiji.

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfc

    7. jun 2012 | 12:49

    Da li je moguce da je 1 milion puno za igraca koji ina 19 godina i super talentovan je? Pa kucnite se u glavu...otici ce u PSV i za dve godine ce ga prodati Mancesteru za 10 miliona,tako se to radi!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA