Mažić fenomenalan na derbiju - Radoman tražio alibi i vreme je da ode!

 
  • 18

Prvi čovek Sudijske komisije FSS bi trebalo i te kako da objasni svoje tvrdnje ili da zauvek ode iz srpskog fudbala

Dan pre 152. večitog derbija, predsednik Sudijske komisije FSS Miroslav Radoman, potpuno neočekivano, osetio je potrebu da se obrati naciji.

U tom ''obraćanju naciji'' Radoman je izneo niz vrlo interesantnih tvrdnji o nekakvim pritiscima na njega iz FSS, raznih centara moći, ''saradnji'' sudija i klubova...

Izneo je Radoman i svoju ideju da najveću utakmicu u srpskom fudbalu da ''nekom mlađem sudiji (Srđan Jovanović ili Novak Simović), ali da su mu tu misao, kako sam reče, promenili pritisci javnosti, centri moći i čelnici Saveza. Ako je tako kao što je Radoman rekao, preostale su mu samo dve opcije.

Prva, da javno kaže ko ga je ''pritiskao'' i tako razotkrije sve centre moći koji ''uništiše'' srpski fudbal. Druga, da zauvek ode iz srpskog fudbala ne krijući se iza napora novog rukovodstva FSS na čelu sa Slavišom Kokezom koji zaista čini sve da u vrlo kratkom vremenu ispravi mnoge stvari koje su ''krasile'' neka prošla vremena.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Možda je Radoman i doveden da bude deo svega toga, ali je on za samo par meseci svojim nerazumnim odlukama to napustio.

Uvertira koju je pred derbi napravio Miloradu Mažiću i njegovim pomoćnicima Daliboru Đurđeviću i Milovanu Ristiću samo je bilo pravljenje alibija da, ukoliko naprave ijednu grešku, on može sebe da skine odgovornosti  jer ih je za derbi delegirao vrh FSS, a ne on.

Srećom po derbi i po srpski fudbal ovoga puta je, ako je tvrdnja Radomana tačna, vrh FSS napravio pravi potez. Mažić, Đurđević i Ristić su donosili ''kompjuterski'' tačne odluke i tako ovaj 152. večiti derbi uveli u mirnu luku. Još jednom su jasno pokazali da se nose i sa pritiscima, ali i svim ''centrima moći''.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Očigledno je da Radoman za to nije sposoban i zato taj vrh FSS, o kom je pomenuti pričao, sada bi trebalo da povuče jedini pravi potez - da ga penzioniše i ostavi bez otpremnine!

Vredi pomenuti i to da je Milorad Mažić postao apsolutni rekorder sa 12. odsuđenih derbija, a upravo je pobegao Radomanu koji je ostao na 11. Zajedno sa svojim pomoćnicima pokazao je suvi kvalitet zbog kog ga UEFA i ceni.

Jednom rečju - fenomenalno!

(M.M.)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đenka 1989

    18. septembar 2016 | 19:06

    Radoman je ljubomoran na Mažića, to se očigledno vidi

  • ercov

    18. septembar 2016 | 18:29

    Bilo kakav komentar na ovaj tekst je suvisan a sad je na gos.Radomanu da se oglasi i obelodani sportskoj javnosti, ko su ti ljudi koji vrse pritisak na njega i sudsku komisiju.

  • darko

    18. septembar 2016 | 20:26

    mazic osudio olicno nije mi bas jasan zuti ruizu i nedavanje sasi ilicu posle 2 jaka prekrsaja u 10 sekundi .Pomocnici 2 puta digli ofsajd zvezdi iako nisu bili .Malo domacinski kod prekrsaja za partizan ali nista strasno.Partizan je zasluzeno pobedio iako je samo 2 puta pogodio okvir gola ako nizbogcega onda zbog hrabrosti i borbenosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA