POZDRAVIMO ŠAMPIONKU: Ivana u nedelju skače na Terazijama!

Spektakl će upotpuniti specijalni gosti i brojna iznenađenja

  • 1

U nedelju se potrudite da prošetate centrom Beograda - naleteće na našu šampionku Ivanu Španović kako "leti" na Terazijama.

Naša atletičarka će sa još četiri skakačice u dalj nastupiti 11. septembra u sklopu promocije Evropskog atletskog prvenstva u dvorani, koje će za šest meseci biti održano u beogradskoj "Kombank Areni", od 3. do 5. marta.

Bronzana sa Olimpijskih igara u Riju i pobednica Dijamantske lige će sa najboljim atletičarkama u skoku udalj od 17 sati skakati isped hotela "Moskva", gde će biti postavljeno zaletište od tartana i jama sa peskom po standardina IAAF-a.

Spektakl će upotpuniti specijalni gosti i brojna iznenađenja. Tokom celog dana na Terazijama će se odvijati promotivne aktivnosti Evropskog prvenstva.

Od 12 časova, najmlađi posetioci će na specijalnom poligonu moći da se oprobaju u nekoliko različitih atletskih disciplina, a biće organizovana i prodaja različitih proizvoda i suvenira sa obeležjima prvenstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA