Teodosić: Pokazali smo karakter, biće još pobeda!

 
 ≫ 
  • 13

Cllj nam je da prođemo grupu utakmicu po utakmicu, rekao je Teodosić

Kapiten srpskih košarkaša Miloš Teodosić, istakao je da je zadovoljan karakterom ekipe i istakao da se nada novim pobedama. Srbija je poražena od Australije sa 95:80.

>>> BOGDAN POGODIO TROJKU SA CELOG TERENA: Pogledajte neverovatan koš na isteku poluvremena (VIDEO)

- Rekao sam i pre dolaska u Rio rekao da ne možemo ništa da obećamo, osim da ćemo se boriti, kao što smo se borili danas. Zadovoljan sam karekterom tima, ali mislim da ćemo biti bolji iz meča u meč.

- Svi naši sportisti su više puta doneli sreću našem narodu koji je sada razočaran i ne vidim razlog zašto bi bili tužni. Ja se nadam novim pobedama.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Teodosić je dodao da se cilj našeg tima ne menja:

- Naš cilj je da prođemo grupu i idemo utakmicu po utakmicu. Sledeći su Francuzi i njima će to biti najbitnija utakmica na turniru. Sa tom pobedom bi vrlo verovatno bili treći u grupi. Imamo vremena da se odmorimo i spremimo za neugodnog protivnika - rekao je Teodosić novinarima u Riju.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nemanja Nedovi bio je razočaran porazom, ali ne i borbenošću tima.

Ušli smo muški u utakmicu, ali eto rešenja u napadu smo morali pametnije da biramo. Naravno i propusti u odbrani, na sedam razlike za nas mogli smo da se odvojimo. Oni su se vratili i na osnovu tog momentuma su se vratili - rekao je Nedović.

(Telegraf.rs/Izvor: Sportska centrala)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Made in PRC

    8. avgust 2016 | 23:51

    Za mene ste najbolji

  • Drekavac

    9. avgust 2016 | 00:11

    Ako vec treba da gledamo amerikance, ja bih gledao da se sretnem sa njima u finalu. Uslov je naravno da se dodje do istog.

  • Miloš Srbin

    8. avgust 2016 | 23:32

    Samo napred momci, tek je početak ima još dosta da se igra. Bilo bi bolje da smo pobedili danas, ali najbitnije je biti pravi u četvrtfinalu. Prošle godine smo derali sve u grupi, pa smo pali kada je bilo najbitnije. Gore glavu i sve će biti ok. Valjda će i nas da krene konačno, ovo do sada na OI je strašno, kao da nas je neko prokleo ali od kukanja nema ništa, nego samo napred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA