Interna istraga u Zvezdi o napadu navijača na Piksija

 
  • 0

Stojković sedeo u društvu Dike Stojanovića kada su ga napali navijači, interna istraga u klubu sa Marakane

Peta "Zvezdina zvezda" Dragan Stojković Piksi sedeo je u kafeu Marakane u društvu Stevana Dike Stojanovića kada ga je napala grupa navijača crveno-belih i primorala da napusti lokal.

Stojkoviću su prišla trojica navijača  i bez okolišanja poručili da mu je zabranjeno da sedi u kafeu i da bi mu bilo bolje da ode, što je Piksi i učinio. Posle ovog incidenta, rukovodstvo Crvene zvezde sprovelo je internu istragu među osobljem kafića, kako bi saznalo da li su ljudi koji su oterali Stojkovića redovni posetioci na Marakani.

Stojković: Nisam dozvoljavao da navijači vode klupsku politiku

- Došao sam na stadion kako bih popio piće sa prijateljima iz Srbije koje dugo nisam video. Kako ne bih uznemiravao okruženje, rekao sam tim momcima da je sve u redu i mirno otišao sa stadiona. Ružno je što se sve to desilo, pogotovo na javnom mestu - rekao je Stojković.

Aktuelni trener japanske Nagoje doputovao je u Beograd na odmor i kako bi prisustvovao komemoraciji i sahrani preminulog Miljana Miljanića.

- Još kada sam preuzeo funkciju predsednika Crvene zvezde osetio sam veliki otpor navijača i nisam imao podršku navijača, iako sam važio za klupsku legendu. Jednostavno, nisu me voleli, niti me i danas vole, jer su kod mene važila jasna pravila ponašanja. Nisam im dozvoljavao da vode klupsku politiku, nisu mogli da uživaju beneficije. To je jedina istina, mada je tužno da mi se ovakve stvari dešavaju na stadionu Zvezde - rekao je Stojković.

"Ne pada mi na pamet da angažujem obezbeđenje"

Peta Zvezdina zvezda poručila je da mu ne pada na pamet da tokom boravka u Beogradu angažuje obezbeđenje.

- Nisam se ni najmanje uplašio, jer sam sportista, trener i funkcioner. U ovom gradu sam navikao da šetam slobodno, a događaj u ''Red kafeu'' bio je više neprijatan za moju okolinu - zaključio je Stojković.

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić pozvao je Piksija da dođe na Marakanu jer na taj način želi da pokaže da incident nema nikakve veze sa upravom crveno-belih.

- Već danas ću pozvati Stojkovića na kafu u moju kancelariju. Zaista mi je suvišno da uopšte objašnjavam ko je Dragan Stojković za Crvenu zvezdu i koliko su vrata kluba otvorena svim legendama kluba, bez izuzetka. Čak i onima koji javno i oštro kritikuju ovu upravu -rekao je Lukić.

(Tanjug)

 

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA