Trener Vigana sve bliži Liverpulu

 
  • 0

Vlasnici kluba i kompanije "Fenvej Sports Grup" ponovo su kontaktirali sa trenerom Vigana posle uspešnog prvog razgovora na kraju prošle nedelje

Čelnici Liverpula punom parom rade na pronalaženju novog trenera na svojoj klupi, a britanski sajt "Goal.com" navodi da se obavljaju drugi razgovori sa prvim izborom Robertom Martinezom.

Kako prenosi sajt, vlasnici kluba i kompanije "Fenvej Sports Grup" ponovo su kontaktirali sa Martinezom posle uspešnog prvog razgovora na kraju prošle nedelje.

Trener Vigana je favorit za selidbu na Enfild, pošto je trener Ajaksa Frank de Bur odbio da preuzme "crvene". Vlasnici Liverpula međutim u obzir uzimaju sve opcije i ne otpisuju ih tek tako posle odlaska Kenija Dalgliša.

Mada je 38-godišnji Martinez prvi pik, "Goal.com" navodi i da klub vodi razgovore i sa bivšim trenerom Čelsija Andreom Vilijaš-Boašom. Portugalac je posle otkaza u Londonu u martu bio jasan da će sledeći klub morati da bude "pravi projekat", što bi posrnuli Liverpul mogao da bude.

Vlasnici Liverpula su brzo skratili listu želju, pošto su ih odbili trener dortmundske Borusije Jirgen Klop, bivši selektor Engleske Fabio Kapelo i trener Svonsija Brendan Rodžers.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA