Olimpijakos u najjačem sastavu dolazi na Marakanu

Prijateljska utakmica između dva bratska kluba igra se u nedelju od 19 sati

  • 8

Na prijateljski meč sa Crvenom zvezdom na stadionu "Rajko Mitić" ekipa Olimpijakosa dolazi u najjačem sastavu.

Delegacija iz Grčke stiže u Beograd na dan utakmice, a domaćin je saopštio da će gledaoci uživati u nedelju.

"U avionu će se naći golman Roberto, kapiten tima, plaćen 6 miliona evra. Takođe i Artur Masuaki, jedan od boljih levih bekova ovogodišnjeg ciklusa Lige šampiona. Trio na sredini terena najverovatnije će činiti plejmejker švajcarske reprezentacije Pajtim Kasami, megaiskusni Esteban Kambiaso i naš Luka Milivojević. Tu je i Konstantinous Fourtunis, najbolji igrač ove ekipe, koji je ove sezone postigao 21 gol i ubeležio 16 asistencija. U napadu Olimpijakosa nalaze se tri reprezentativca: Kolumbije - Pardo, Meksika - Pulido i Nigerije - Ideje Braun," saopštila je Crvena zvezda.

- Naježim se kad pomislim koliko će biti dobro na tribinama našeg stadiona. Očekujem veliku podršku, mnogo gledalaca koji će doći da uživaju u dobrom fudbalu. Pozivam ih da dođu jer verujem da će gledati dobar duel, a moći će na delu da vide zvanično nove šampione Srbije - rekao je Aleksandar Katai za klupski sajt.

On je dodao da ime protivnika daje utakmici na značaju, kao i to što su pristalice dva tima u prijateljskim odnosima.

- Verujem da niko ne želi da propusti ovaj praznik fudbala, a mi igrači ćemo se potruditi da opravdamo ono što se od nas očekuje - naveo je krilni fudbaler.

Katai je dobro upoznat sa kvalitetom Olimpijakosa jer je upravo iz Atine došao u Crvenu zvezdu.

- U pitanju je zaista sjajan tim koji je ponovo dominantno osvojio titulu u Grčkoj. Olimpijakos već jako dugo vodi glavnu reč u grčkom fudbalu, redovan je učesnik u Ligi šampiona, igrali su neke zaista velike mečeve i ostvarili velike pobede. Zar je potrebno reći više - zaključio je Katai.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    8. maj 2016 | 01:25

    Braco igrajte za publiku, dajte lep fudbal

  • Miki Maus Gargamel

    8. maj 2016 | 10:56

    Bice 1:1 mogu da se kladim iako je realno Olimpijakos mnogo jaci

  • Milos

    8. maj 2016 | 14:37

    Ja cu ovo da napisem dajte mi 100 minusa ali meni Grci nisu braca posto slave Bozic 24 decembra sa Katolicima po naredjenju Vatikana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA