ČELIČNI SRBIN BRUTALAN U ZAGREBU: Bojan Veličković razbio Italijana i umalo mu slomio ruku! (VIDEO)

 
  • 10

Prvi srpki MMA borac koji je stigao do UFC-a zabeležio je pobedu na debiju u Zagrebačkoj areni

Kakav dan za srpski MMA sport! Bojan Veličković Veli, zvani ''Čelični Srbin'' debitovao je pobedom u UFC-u gde je na borbi u Zarebu savladao dosad neporaženog Italijana Alesija Di Kirika jednoglasnom odlukom sudija (29-28, 29-28, 30-27).

>>> “Čeličnom Srbinu” publika zviždala u Zagrebu, a onda im je on šmekerski odgovorio! (VIDEO)

>>> Albanski bokser ujeo Srbina za vrat tokom borbe, ali je brutalno nokautiran posle meča! (VIDEO)

Srbin od čelika je dominirao u sve tri runde protiv Italijana, koji je nešto viši i teži od Veličkovića, ali je srpski borac mnogo veštiji, što je i dokazao u oktagonu. Posebno je bila upečatljiva jedna poluga na ruci u finišu druge runde, gde je samo gong spasio Di Kirika da borba bude završena i pre vremena.

Pogledajte i kako je

A video posted by @mmamagazin.rs on

Veličković je bio oduševljen posle borbe i istakao je veliki respekt prema protivniku koji nije tapkao kada je delovalo da će ostati bez ruke u finišu druge runde.

- Osećam se fenomenalno zbog debija i pobede u Zagrebu. Otišao sam u Ameriku iz Novog Sada da bih imao mogućnost da se borim sa najboljim borcima i sada sam u UFC-u i zabeležio sam najveću pobedu u karijeri.

- Nije bila puna dvorana jer je moj meč bio prvi, ali čuo sam da je sve već rasprodato. Osetio sam mnogo podrške, osetio sam da su ljudi oduševljeni, iako dvorana nije bila skroz puna. Oseća se da su navijači ushićeni jer je UFC došao u zemlju gde su neke velike MMA legenda poput Mirka Filipovića.

Printskrin: Instegram/ufcnewsalerts Printskrin: Instegram/ufcnewsalerts

- Alesio je pokazao da je veliki ratnik. Mislim da je posle druge runde pokazao nešto što mnogi nisu spremni. Ne samo da nije tapkao, nego se vratio u borbu posle toga. Ipak, mislim da sam zaslužio pobedu. Mnogo mi znači ova pobeda, bili su tu moji prijatelji i rodbina i drago mi je da sam pobedio pred njima. - rekao je posle meča Bojan Veličković.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan ekspresno do drugog gola za izjednačenje protiv Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA