Matić i fudbaleri Srbije dali podršku Ćurčiću: Samo da FSS ne pogreši!

 
  • 14

Fudbalska reprezentacija Srbije martovske obaveze završava gostovanjem u Estoniji narednog utorka

Srpski fudbaler Nemanja Matić pružio je podršku selektoru nacionalnog tima Radovanu Ćurčiću poručivši da isto razmišljaju njegovi saigrači, kao i da veruje da Savez neće napravi novu promenu na klupi.

>>> Bahate fudbalske primadone: Ima li selektora koji njima odgovara?

- Mislim da Ćurčić i saradnici imaju podršku. Što se mene tiče apsolutno imaju, ali i kod ostalih saigrača mislim da nema problema. Ipak, to bi trebalo oni da odgovore, ja nemam dilemu - rekao je Matić za sajt FSS uoči treninga u Poznanju i posle poraza od Poljske (1:0).

>>> Zbog čega fudbaleri Srbije odlaze iz reprezentacije? Niko nikada javno nije rekao pravi razlog!

Matić je dodao da mediji imaju pravo na svoje mišljenje i da "smenjuju" Ćurćić, ali da ne veruje da isto tako misle čelnici Saveza.

- Novinari imaju pravo da pišu, imaju svoje mišljenje, a iskreno se nadam da je tako ne razmišljaju odgovorni ljudi u Savezu. Mislim da je to naručeno sa neke druge strane.

>>> Tadić optužio Ćurčića da je nedorastao da bude selektor!

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Samo se nadam da su svi svesni koliko smo selektora promenili poslednjih godina, a ja sam samo jedan igrač i na to ne mogu da utičem. Nije problem da tabloidi pišu o smeni selektora kada se izgubi utakmica, ali mene boli to što se dan ili dva pred utakmicu uvek komentarišu stvari koje nemaju veze sa fudbalom".

Vezni igrač Čelsija ističe da, svako ko se razume u fudbal, vidi napredak u igri reprezentaciju u odnosu na poraz od Češke (4:1) krajem prošle godine.

On je kratko promomentarisao izjave igrača koji nisu dobili poziv - Dušana Tadića, Duška Tošića i Nemanje Gudelja, nezadovoljnih radom Churčića i Saveza.

- Svako odgovara za svoje postupke. Siguran sam da su dobro razmislili pre nego što su to uradili, a nije moje da komentarišem. To je posao Saveza, tako da nemam šta da dodam-  zaključio je Matić.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • (ne) znam ali..

    24. mart 2016 | 16:20

    колико ти је дао Сава па да тако збориш Немања?! срам вас било све! не пратим репрезентацију док се сви не скину већ једном из фсс!

  • Genius

    24. mart 2016 | 16:06

    Pa vi niste normalni. Koliki vam je provcenat da pricate ovakve gluposti. Kakav bre Curcic aman. Nema Subotica, Djordjevica, Tadica, Gudelja sve igraci koji su standardni u svojim klubovima. Igra Rajkovic stoper, Djuricic koji nema ni klub, Tosic koji solira, Ivanovic i Kolarov ispusene mustikle i Stojkovic na golu. Smena svih POD HITNO

  • Semajlirane pufne

    24. mart 2016 | 17:35

    Ajmo da vidimo ukupne rezultate trenera Curcica sa reprezentacijom,ima li pozitivne?! Ma smena momentalno i dok nije kasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA