PAO DIL, MIHA SELEKTOR: FSS mu plaća porez ako se plasira na SP u Brazilu!

U suprotnom, selektoru će se vratiti obaveza od 100.000 evra prema državi. Potpisivanje ugovora 15. maja

  • 1

Siniša Mihajlović i Tomislav Karadžić su se dogovorili oko saradnje, Srbija je dobila novog selektora! Nezvanično saznajemo da je problem poreza koji je kočio pregovore ranijih dana rešen tako što će Fudbalski savez Srbije preuzeti obavezu na sebe ukoliko se Miha sa reprezentacijom plasiran na Svetsko prvenstvo u Brazilu. U suprotnom, obaveze se vraćaju na pleća novog selektora.

Zvanična promocija očekuje se 15. maja.

Mihajlović je u prostorije FSS-a na Terazijama stigao u pratnji advokata i menadžera. Medijima je rekao malo, ali konkretno, dovoljno da se zaključi da se konačno usaglašena zajednička želja dve strane.

- Razmišljamo o podmlađivanju, gledamo domaće i igrače u inostranstvu. Interesantni su mi svi, bez obzira iz koje su lige - rekao je Mihajlović koga zvanična promocija čeka za nekoliko dana.

Mihajlović je pre dva dana izjavio da između njega i FSS-a stoje neke krupne stvari, a nezvanično je bio u pitanju porez, pošto Siniša prema italijanskim zakonima mora da plaća porez u toj zemlji, čiji je rezident, bez obzira gde zarađuje pare.

- Čekamo 15. maj, ostale su neke tehničke stvari, to je sad kod advokata - rekao je Mihajlović novinarima na Terazijama.

Mihajlović bi trebalo da debituje 26. maja u prijateljskom meču sa svetskim i evropskim šampionima Špancima, a posle toga će voditi ekipu u prijateljskim mečevima sa Francuzima i Šveđanima.

Srbija će u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu 2014. godine igrati u grupi sa Hrvatskom, Belgijom, Škotskom, Velsom i Makedonijom.

(Ag. / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bounty hunter

    7. maj 2012 | 19:07

    Koliko se ja secam nije bilo pitanje ko ce platiti porez vec da on mora platiti porez u Italiji? Sada ispada da ce FSS platiti porez ako se on plasira za Brazil, pa valjda je zato i postavljen?? Kako ja to vidim to je 100.000 evrica ekstra za trenera...????Srecno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA