Dule Vujošević na aerodromu drži poslednji čas ljubavi!

 
  • 25

Miljenik Grobara u subotu ima zakazan let za Francusku, a pristalice crno-belih rešile su da mu naprave ispraćaj u Surčinu

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Duško Vujošević preuzima Limož, a u subotu ima zakazan let sa aerodroma Nikola Tesla. Tim povodom su se navijači Partizana putem društvenih mreža organizovali da svoju legendu isprate u Francusku.

>>> Vujošević debituje protiv jedine neporažene ekipe u Evropi

Na taj način pristalice crno-belih žele da mu se zahvale za sve trofeje i radost koju im je priredio tokom decenije i po.

- U Subotu, 16.01.2016 u 10:45 prepodne organizujemo okupljanje na Aerodromu Nikola Tesla povodom ispraćaja naše legende Duška Vujoševića u Francusku. Hoćemo na taj način da mu se zahvalimo za sve trofeje koje nam je doneo i radosti koje nam je priredio, zato je bitno da dođemo u što većem broju jer Dule to zasluzuje - piše u objavi na Fejsbuk stranici Grobarski treš romantizam.

Takođe, akcija je pokrenuta i na Tviteru.

Mnogi navijači Partizana nisu se slagali sa odukom nove uprave crno-belih da ne produže saradnju sa Duškom Vujoševićem početkom sezone. Sa Duletom su imali posebnu vezu, koju je on znao da zove ''časovi ljubavi''.

Sada će on poslednji čas ljubavi držati pred svojim najvećim pristalicama pre nego što se otisne na put u ''grad porcelana''.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    15. januar 2016 | 18:27

    Ko kaze da je poslednji? Vratice se Dule u Partizan, pa opet 13-14 za redom.

  • Legenda

    16. januar 2016 | 09:02

    Nece to biti poslednji! Hvalaaaaaa Dule za sve... Živ i zdrav bio, u Partizan se vratio!

  • LOSMI73

    15. januar 2016 | 23:21

    Dule ma dosli bi i ganci da te isprate i zahvali ti se jer neces vise da ih trpas al ih blam...i kako se kaze KO TE J... GODINAMA J..... CE TE OPET!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA