Milioneri iz Dortmunda hoće Ljajića?

Iako mu ugovor s "ljubičastima" ističe tek za dve godine, odlazak srpskog reprezentativca sa "Artemio Frankija" je izvestan. Osim Dortmunda, ranije su interesovanje za njega pokazali engleski klubovi Arsenal i Everton

  • 0

Adem Ljajić gotovo izvesno napušta Fiorentinu na kraju ove sezone, a karijeru bi mladi reprezentativac Srbije mogao da nastavi u ekipi šampiona Nemačke - Borusiji iz Dortmunda.

"Milioneri" već neko vreme prate Ljajića, a kako će u predstojećem prelaznom roku verovatno ostati bez Japanca Kagave, u Dortmundu Ljajića vide kao idealnu zamenu. Srpski internacionalac je, prema pisanju italijanskih medija, dao zeleno svetlo svom menadžeru da počne pregovore sa Nemcima.

Iako mu ugovor s "ljubičastima" ističe tek za dve godine, posle dobro poznatih događaja, odlazak sa "Artemio Frankija" je izvestan, a osim Dortmunda, za Ljajića su ranije interesovanje pokazali engleski klubovi Arsenal i Everton.

Ljajić je u Fiorentinu došao u januaru 2010. godine iz Partizana za osam miliona evra. U ljubičastom dresu odigrao je 50 utakmica i postigao četiri gola.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA