Rosi: Ljajić me na srpskom poslao u p... materinu

Doskorašnji trener Fiorentine nije u izjavi otkrio "mesto“ na koje ga je poslao srpski internacionalac pre njegove burne reakcije. Navijački transparent "Iako ste okruženi plaćenicima, pokazali ste da ste pravi muškarac"

  • 1

Sada već bivši trener Fiorentine Delio Rosi otkrio je šta mu je srpski fudbaler Adem Ljajić (20) rekao kada je njegova rekacija bila onako burna i skandalozna.

– Kada je Ljajić napuštao igralište, aplaudirao mi je i rekao: "Bravo, maestro! Vi ste prosto fenomen!". Upozorio sam ga da ne sme tako da se ponaša. Posle toga mi je rekao nešto na srpskom. Trenirao sam mnogo srpskih igrača i bilo mi je poznato značenje njegovih reči. On me je prosto poslao u p... materinu. Posle toga, nisam mogao da se suzdržim i oprostim mu i tu repliku. Izgubio sam samokontrolu – izjavio je Rosi, a preneo je italijanski dnevni list "Republika".

Rosi je dodao da je Ljajić neprestano ponavljao da će ga isterati iz kluba zbog toga što ga je udarao po licu.

Doskorašnji trener Fiorentine je još na utakmici na kojoj se dogodio nečuveni incident dobio podršku navijača, koji su prezreli srpskog fudbalera povicima: "Ciganine, Ciganine!". Rosi je njihove simpatije pridobio i time što je došao na jučerašnju konferenciju za novinare.

Jedan od ručno napisanih transparenata koji mu je posvećen je "Iako ste okruženi plaćenicima, pokazali ste da ste pravi muškarac". Poznato je da su navijači Fiorentine okrenuti protiv gazda kluba i rukovodstva, a nekoliko puta u ovoj sezoni imali su proteste ispred stadiona.

(Telegraf.rs / Foto: firenze.repubblika.it)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • edi pfc

    5. maj 2012 | 22:03

    prljavi zabari i njihov propali fudbal lige koju odavno vise niko ne prati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA