Siseova lekcija Čelsiju, proradio i Totenhem (VIDEO)

 
  • 0

Njukasl slavio na "Stamford Bridžu" sa 2:0, Totenhem deklasirao Bolton u gostima sa 4:1

Čelsi će i sledeće sezone igrati Ligu šampiona, ali samo pod uslovom da je osvoji ove! "Plavci" su u direktnom okršaju za četvrto mesto poraženi na svom terenu od Njukasla (0:2), a presudio im je sjajni Papis Sise, verovatno najbolja akvizicija januarskog prelaznog roka.

Senegalski napadač je postigao dva evrogola udarcima levom i desnom nogom sa distance i izazvao muk na "Stamfrod Bridžu". Čelsi do kraja nije uspeo da postigne ni počasni pogodak i "svrake" su slavile sa konačnih 2:0.

Ipak, na Njukaslovu nesreću, pobedio je i Totenhem, tako da i dalje imaju isto bodova, ali "pevci" drže četvrto mesto zahvaljujući boljoj gol razlici (za 14 pogodaku bolju od Njukaslove).

Totenhem je deklasirao Bolton u gostima sa 4:1, a blistao je dvostruki strelac Emanuel Adebajor. Po jedan gol su postigli Modrić (fenomenalan gol!) i Van der Vart, dok je strelac jedinog pogotka za "troterse" bio Najdžel Rio Koker.

Do kraja prvenstva, Totenhem gostuje Aston Vili i dočekuje Fulam, dok Njukasl igra kod kuće sa Mančester Sitijem i ide Evertonu, pa nema sumnje da je londonski tim bliži osvajanju četvrte pozicije.

Video: Partizan duplirao prednost u Lučanima: Pogledajte kako je Jovanović iz kontre postavio 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA