DOMINACIJA: Bobi sjajan na prvom meču u Razvojnoj ligi! (VIDEO)

 
  • 10

Srpski košarkaš je bio nadomak dabl-dabl učinka u dresu Ostina

Nedugo pošto je objavljeno da su San Antonio Sparsi prosledili Bobana Marjanovića u filijalu u Razvojnoj ligi, srpski centar je odigrao prvi meč za Ostin Sparse.

Marjanović je u porazu od Vesčetster Niksa 102:94 imao zapažen učinak.

Na terenu je proveo 24 minuta, a meč je završio sa 16 poena (7/11 šut iz igre), devet skokova i dve blokade. Primetno je i sedam izgubljenih lopti u ličnoj statistici.

Na drugoj strani je bio odličan Džimer Freder, koji se pominjao kao potencijalno pojačanje Partizana - upisao je 26 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Oženio jednu od najlepših srpskih pevačica, navija za Zvezdu: Sada je izveo majstoriju u Superligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KUM

    5. decembar 2015 | 12:08

    E moj Bobi, vrati se kuci, pa ako ti je malo para u Zvezdi odigraj par sezona za Real pa se vrati kuci. Ipak si ti bio prvi centar Evrope. Ko zna bar malo o košarci mogo je da zna da neceš proci u NBA, jednostavno nije takav tip igrača, ne kažem da je lošiji nego da je drugačiji tip igrača. Znači vrati se kuci, u Zvezdu mi cemo sve da ti oprostimo.

  • Dr.Kosarke

    5. decembar 2015 | 11:59

    E do moga pa to nije rang ni ABA lige a ti bio najbolji igrac Evro lige i sramota da gubis vreme tamo ! Bobi spor si za NBA i mallo si zakasnio da bi se uklopio u sistem igre tamo ! Ceka te neka prosecna Spanska ekipa ili Italija a najbolje bi bilo da se vratis u Zvezdu ali zbog love i drcnog menadzera verovatno te ceka neki Evro klubic da on omasti brke!

  • Cionista

    5. decembar 2015 | 13:01

    Na sta spade. Da i u ovoj ligi igras samo 20 minuta. Da je pamet da trazi raskid ugovora , dodje u evropu ,i bude najbolji centar evrolige. Jos npr ode u cska kod tea, bio bi bog. A zaradio bi troduplo vise nego u nba, jer ne dobija nikakvu priliku. A bolji je trenutno i korisniji i od debelog dijaa, i od matorog dankana. Sramota sta mu ameri uradise. Satrace ga , izgubice formu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA