NEPOBEDIV JE! Đoković se poigravao sa Nadalom i plasirao se u finale Mastersa!

 
  • 35

Srbin Špancu održao čas tenisa i slavio ubedljivo sa 6:3, 6:3

Novak Đoković je savladao Rafaela Nadala u polufinalu Mastersa u Londonu sa 2:0 (6:3, 6:3) i sada čeka pobednika duela Federer - Vavrinka, koji čine drugi polufinalni par.

>>> Novak sa dve reči na kameri oduševio Srbiju (FOTO)

Novak je bio dominantan i sa lakoćom je počistio sa terena velikog rivala, koji je pored njega delovao kao prosečan teniser, a ne veliki Rafael Nadal.

Novak je imao ekspresan start i napravio je brejk već na prvom servis gemu Nadala. Bio je suveren na svoj servis, gde Rafa nije stigao ni do jedne brek šanse, pa čak ni do izjednačenja na Novakov servis gem.

Đoković je bez problema rutinski priveo prvi set kraju svojim servisima, dok se na Nadalove servis gemove nije previše trošio.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

I u drugom setu je imao šansu da već na startu napravi brejk, ali je Španac izdržao pritisak u uspeo je da bude u egalu samo do rezultata 2:2.

Onda je Đoković napravio novi brejk. Nadal nije izdržao jednu dužu razmenu na brejk loptu i izbacio je lopticu van terena. Bio je to početak njegovog kraja što se tiče učešća u Londonu, gde je do duela sa Novakom pružio dobre partije.

>>> Posle ove majstorije Đokovića i Nadal je morao da aplaudira! (VIDEO)

Đoković je bio siguran na svoj servis do kraja i rutinski je priveo meč kraju. Čak i kada mu nije funkcionisao prvi servis u finišu meča, Novak nije Nadalu dao ni najmanju šansu da ga ugrozi. Na kraju smo mogli da vidimo i neke spektakularne i atraktivne poene, posle kojih je i Španac morao da aplaudira, a Đoković je još jednom napravio brejk i u velikom stilu završio meč.

U drugom polufinalu od 21.00 se sastaju Rodžer Federer i Stan Vavrinka.

(Telegraf.rs)

Video: "Volela bih da unapredim mentalnu stabilnost": Biser srpskog tenisa dočekan posle velikog zlata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA