Delije, za svaki slučaj, ponesite sveće na Marakanu!

 
  • 4

Lider Super lige dočekuje Metalac od 18.00 časova na Marakani

Struja je uključena, obećanje Elektrodistribucije glasi da će iste biti tokom meča Crvene zvezde i Metalca, ali Delije bi mogle da poslušaju Miodraga Groga Božovića i na Marakanu, za svaki slučaj, ponesu sveće.

Meč protiv Metalca zakazan je u 18.00 časova i malo ko je uveren da crveno-beli neće nastaviti niz pobeda, iako su gosti u prethodnom kolu savladali Partizan, a sa crveno-belima u prvom delu odigrali 0:0. Ipak, Metalac je bio skrajnut, dok je u prvi plan izbila ''struja.''

>>> EPS OTKRIO: Evo zašto je Zvezdi – ISKLJUČENA STRUJA!

- Ne smeju da nam isključe struju na utakmici. Bila bi to velika bruka. Možda će je isključiti usred utakmice, pa svi onda po jednu sveću da zapalimo. Ovde je sve moguće, ali mislim da do toga neće doći. Ovo nas samo čačkaju - rekao je Božović koji se potom osvrnuo na utakmicu.

- Želimo da nastavimo svoju uspešnu seriju pobeda, ali to nam neće biti lako. Metalac je u prošlom kolu savladao Partizan, i izjava njihovog trenera u kojoj kaže da želi da okonča ovu našu seriju je sasvim legitimna. I u prvom meču ove sezone uzeli su nam bodove, a ako na to dodamo i prethodno kolo, imaju pravo da se nadaju dobrom rezultatu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Opasna su ekipa, imaju dobar prekid. Opet, mi imamo priliku da napravimo nešto zaista izvanredno. Što više pobeđujemo, više se priča o Crvenoj zvezdi. Igramo ponovo na našem stadionu, i to nas obavezuje da odigramo najbolje što možemo.

Bez obzira što je Grof Božović istakao da je ''Ristić lep, ali da ne znači da će igrati protiv Metalca,'' očekuje se da će mladi vezista zauzeti mesto u prvih 11 umesto Srđana Plavšića. Društvo bi, prema najavama, trebalo da mu prave Kahriman, Petković, Ibanjez, Jovanović, Luković, Donald, Grujić, Katai, Srnić i Vijeira.

Gosti iz Gornjeg Milanovca neće moći da računaju na Stojkovića, koji ima žute kartone.

- O protivniku dovoljno govore pozicija na tabeli i njihove dosadašnje igre i rezultati - rekao je bivši igrač Zvezde, a sada trener Metalca, Nenad Vanić i dodao: - Ako iskažemo želju kao protiv Partizana, možemo d ase nadamo pozitivnom rezultatu.

Superliga, 17. kolo:

Petak:

Vojvodina – Radnik Surdulica 2:3

(Zličić 20, Stanisavljević 83p – Ovusu 23, Stanković 54p, Arsić 70)

Subota:

OFK Beograd – Radnički Niš 13.00

Borac Čačak – Voždovac 13.00

Spartak Subotica –Javor Matis 13.00

Novi Pazar – Mladost Lučani 13.00

Crvena zvezda – Metalac 18.00

Nedelja:

Rad – Čukarički 13.00

Jagodina – Partizan 17.00

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B...

    7. novembar 2015 | 11:47

    Terzicu gde su one pare od kladionice?!

  • Davidoo

    7. novembar 2015 | 12:21

    Ne treba nam svece secate li se na CZV - Donji Srem pre jednu godinu kad je doslo do kvara na trafou u blizini stadiona? Napravili ubedljivu bakljadu ;)

  • Ds

    7. novembar 2015 | 13:40

    Sto vredjate pionire zvezde, oni bi ih dobili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA