FRKA U NOVOM PAZARU: Majo Vujović napao funkcionera kluba, nazvali ga uličarom!

 
  • 2

"Ovo je neviđen skandal, koji se ne pamti u istoriji fudbala da jedan sudija napadne funkcionera kluba i to u prisustvu porodice i očevidaca", tvrde iz kluba

Upravni odbor fudbalskog kluba Novi Pazar najoštrije je osudio napad sudije Maja Vujovića na generalnog sekretara Redžepa Koraća i očekuje hitnu reakciju Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Incident se dogodio u sredu u Novom Sadu na utakmici Kupa Srbije između Proletera i Jagodine, kojoj je prisustvovao i Korać, s obzirom na to da je zbog privatnih obaveza boravio u tom gradu.

"Ovo je neviđen skandal, koji se ne pamti u istoriji fudbala da jedan sudija napadne funkcionera kluba i to u prisustvu porodice i očevidaca. I pored toga što je oštetio naš klub, očigledno da mu to nije bilo dovoljno pa je Vujović želeo da završi započeto", navodi se u saopštenju.

FK Novi Pazar najavio je da će pravdu potražiti kod Evropske fudbalske unije (UEFA), ako FSS ne bude reagovao.

"Više nas ne čudi što je naš fudbal dotakao dno kada su ovakvi uličari delioce pravde na našim terenima. Kao po običaju FSS će ostati bez komentara i osude njihovih štićenika, ali ćemo mi sigurno o ovom incident obavestiti organe UEFA jer našem fudbalu nema spasa", navodi se u saopštenju.

Do loših odnosa između dve strane došlo je nakon utakmice 15. kola Superlige u Surdulici protiv Radnika (2:0) i zahteva Pazaraca za trajno izuzeće Vujovića sa njihovih utakmica.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • adi np

    29. oktobar 2015 | 15:33

    Koje privatne obaveze za vreme radnog vremena i u vreme kup utakmice. Znaci da Korac nine bio na radnom mestu za koje prima platu a nije ni cudo sto je Pazar posrnuo i tone

  • Severac

    29. oktobar 2015 | 14:48

    Tako vam boga, skandal kažete? A funkcioneri i treneri mogu da stipaju i pljuju sudije ceo život!!! Ovo se zove treće poluvreme!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA