Trojke, nebeski skokovi i zakucavanje: Bjelici baš prija NBA, debakl Sparsa bez Bobija (VIDEO)

 
  • 0

Srpsi as odličan u porazu Minesote sa osam poena i sedam skokova

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Možda Minesota jeste ubedljivo izgubila od Milvokija u predsezoni NBA lige (106:88), ali će za start takmičenja dobiti sjajnog igrača - Nemanju Bjelicu.

Srpski reprezentativac nastavio je sa dobrim partijama za Vulvse po dolasku iz Evrope. Za 23 minuta, koliko je proveo na parketu, ubacio je osam poena i imao sedam skokova - šest u odbrani i jedan u napadu. Plus dve trojke ''kao kap'' i zakucavanje posle kontranapada.

Najraspoloženiji u njegovom timu bio je Šabaz Muhamad sa 18 poena i pet skokova, ali igrači Minesote nisu imali rešenje za Kartera - Vilijamsa. Sjajni bek je ubacio 16 poena, uz sedam skokova i pet asistencija. Midlton je imao najviše poena u pobedničkom timu (17), Monro je brojao do 15, a Antetokunmpo do 12.

San Antonio je doživeo debakl protiv Finiksa - izgubio je rezultatom 104:84. Boban Marjanović nije igrao na ovom meču u kom je Leonard sa 14 poena bio najefikasniji u poraženom timu. Dankan i Vest su bili jedini dvocifreni sa po 10 poena.

S druge strane, Makif Moris je ubacio 17 poena, Voren je imao 15, ali i po sedam skokova i asistencija. Dobru partiju pružio je Soni Vims (12 poena), dok je Teletović upisao devet.

BOBI ZAKUCAO PISTONSE, PUBLIKA I KOMENTATORI ODLEPILI: Marjanović prvi put u NBA pokazao kako on to radi (VIDEO)

Dobar meč odigrali su Indijana i Čikago (94:101) koji je obeležio Pol Džordž. Ubacio je 26 poena, od kojih je jedno zakucavanje diglo dvoranu na noge, i imao 13 skokova. Pratili su ga Mahinmi i Elis sa 14 poena, Hil je stao na 11.

Aron Bruks je predvodio Čikago sa 22 poena, Mirotić je imao 15, Mur 12, Batler 11, koliko i Snel, dok je Gasol stao na 10. Španac je imao i osam skokova, ali i četiri asistencije.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA