Juventus poražen u Napulju, petarda Rome! (VIDEO)

 
  • 0

Šampion Italije doživeo treći poraz na startu novog prvenstva

Fudbaleri Juventusa izgubili su na gostujućem terenu od ekipe Napolija sa 2:1, što je već treći poraz aktuelnog šampiona Italije u novoj sezoni.

>>>Ozbiljan problem za Juventus

Torinski crno-beli razočarali su u Napulju i novim neuspehom potvrdili krizu, pa treneru Alegriju predstoji delikatan posao pošto su pojedini mediji još ranije špekulisali o njegovoj mogućoj smeni.

Domaćin je do pobede došao mnogo lakše nego što se očekivalo, poveo je sa 2:0, a Juventus, iako je smanjio prednost samo minut posle drugog gola, nije uspeo da izbori makar remi.

Napoli se drugom pobedom probio u sredinu tabele, dok "Stara dama" na 13. poziciji već zaostaje 10 bodova za vodećim Interom, koji ima utakmicu manje.

Ranije večeras Roma je lako pobedila novajliju Karpi sa 5:1 u meču na kojem je mrežu gostiju čuvao srpski internacionalac Željko Brkić.

Serija A, 6. kolo:

Napoli - Juventus 2:1

(Insinje 25, Iguain 62 - Lemina 63)

Roma - Karpi 5:1

(Manolas 24, Pjanić 28, Žervinjo 31, Salah 51, Dinj 68 - Borijelo 34)

U ostalim utakmicama 6. kola serije A u nedelju igraju Ðenova - Milan, Bolonja - Udineze, Sasuolo - Kjevo, Torino - Palermo Verona - Lacio i Inter - Fiorentina, a u ponedeljak Frozinone - Empoli i Atalanta - Sampdorija.

Tabela: Inter 15 bodova, Fiorentina 12, Sasuolo i Roma po 11, Kjevo, Sampdorija i i Torino po 10, Milan, Lacio i Napoli po 9, itd.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA