CRNO-BELI SVET USRED ZAGREBA: Grobari sa navijačima PAOK-a marširali prestonicom Hrvatske! (VIDEO)

Grčki tim igra protiv zagrebačke Lokomotive u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a navijačima iz Soluna su se pridružile pristalice Partizana na gostovanju u glavnom gradu Hrvatske

  • 12

Vrlo nezgodno i rizično će biti u četvrtak uveče na Maksimiru na prvoj utakmici između Lokomotive iz Zagreba i PAOK-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Razlog za to je očigledan - navijači.

Poznato je da su pristalice solunskog tima jedne od najvatrenijih i najproblematičnijih ne samo na Balkanu, nego i u čitavoj Evropi i ta neretko prave haos na mečevima svog tima, a sada gostuju u prestonici Hrvatske, gde se nalaze čuveni Bed Blu Bojsi, navijači Dinama koji važe za iste takve.

Još kada se na sve to doda i prijateljstvo koje vlada među navijačima grčkog tima i Partizana, a sa druge strane animozitet srpskih i hrvatskih ultrasa onda je svima jasno zašto će meč koji se igra od 20 časova biti pun varnica.

Pristalice PAOK-a, uz podršku navijača Partizana, su već čitav dan u Zagrebu i tokom dana su priredili svoj performans, pevajući navijačke pesme, dok su ih jake policijske snage obezbeđivale i bile u predostrožnosti da spreče neki incident sa domaćim navijačkim grupama.

Kako prenose hrvatski mediji, Bed Blu Bojsi, koji bojkotuju mečeve svog Dinama, su najavili da će doći na stadion na utakmicu sa Lokomotivom kako bi se obračunali sa srpskim i grčkim navijačima koji će tokom utakmice biti smešteni na istočnoj tribini stadiona.

Uz sve to bi trebalo i podsetiti šta se dogodilo kada su prethodni put crno-beli gostovali u Zagrebu, pre pet godina kada su PAOK i Dinamo bili u istoj grupi Lige Evrope. Tada su BBB napali navijače iz Soluna i kamenovali i zapalili njihov autobus.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale Nacionale

    16. jul 2015 | 19:06

    Bratstvo najjačih ! PAOKARA SAGAPO !

  • Звезда

    16. jul 2015 | 19:30

    Ббб су "девојчице" које могу да се осмеле и нападну само ако их има 10 х више. И од делија су бежали у сред загреба ако их је било много више на оној "чувеној" утакмици.

  • Aaa...

    16. jul 2015 | 20:37

    ZVEZDA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA