Partizan ne želi da direktor ABA lige bude iz Zvezde!

 
  • 64

Mislim da je Dragan Todorić na poslednjem sastanku u Ljubljani zastupao prave interese srpske košarke, rekao je Vujošević novinarima u vezi sa pričama da bi novi direktor regionalnog takmičenja trebalo da dođe iz kluba koji je poslednji trijumfovao u njemu

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pozitivno je ocenio promene u strukturi ABA lige prema kojima će klubovi imati 80 posto vlasništva.

- Kontramiting sada u KSS. Ipak promene ne mogu da se nazovu kozmetičkim jer klubovi imaju 80 posto vlasništva. Partizan ima svoje ambicije, ali to nismo sagledavali koz tretman lige prema nama u poslednjem vremenu, kao na primer u Podgorici. Dobar je zajednički stav srpske košarke, ali to ne može da se desi bez naših konsultacija. Mi prvo razmišljamo o našem klubu - izjavio je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani PIonir.

On je dodao da nije dobar predlog da direktor lige bude iz kluba koji je poslednji osvojio trofej, u ovom slučaju, iz Crvene zvezde.

-  Trebalo bi da postoji nadzorni odbor. Roman Lisac je ostao, dobio je trogodišnji ugovor. Mislim da je Dragan Todorić na poslednjem sastanku u Ljubljani zastupao prave interese srpske košarke - ocenio je Vujošević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: "Volela bih da unapredim mentalnu stabilnost": Biser srpskog tenisa dočekan posle velikog zlata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cica

    22. maj 2015 | 13:51

    Kad bi mogo tole a celavi??jel bi ti onda odgovaralo?

  • Petar I

    22. maj 2015 | 14:02

    Pa sami sa uticajem u organizacijama ste I pravili rezultate !Do 90 ih bili ste niko I u basketu I u fudbalu ,dok na vlast nisu disli Marjanovic,Dacic,Hadzi Antic ,Konstandinovic ,pa danas I Karadzic....

  • @Žika Živac@

    22. maj 2015 | 15:12

    Ma stavićemo vaseg čoveka kao u fudbalu!Ma svuda ce da vas ima!Da vam političari i neznalice nameštaju titule!Pa nece moci Dule,vase je proslo!Vi ste Jugosloveni i nema sta da trazite u Srpskoj kosarci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA