Da li je moguće? Ronaldinjo ponovo dao gol iz slobodnjaka kakav je dao Englezima 2002. (VIDEO)

 
  • 4

Istorija se ponovila na utakmici meksičkog šampionata između njegovog Keretara i Verakruza, a verujemo da su svi koji su videli ovaj gol odmah se setili četvrtfinala Svetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji

Bilo kog ljubitelja ili istoričara fudbala da pitate koji je to trenutak koji je od Ronaldinja napravio svetsku zvezdu, svaki od njih će vam prepričati istu scenu.

Četvrtfinale Svetskog prvenstva 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji, tek što je počelo drugo poluvreme, tada samo talentovani Brazilac namešta loptu da izvede slobodan udarac, Dejvid Siman je izašao previše van gol linije, a Ronaldinjo šutira i lobuje engleskog golmana za prolazak u polufinale. Taj gol je ušao u anale svetskog fudbala i otvorio vrata brazilskom asu za sve što je uradio kasnije.

Sada 13 godina kasnije, Ronaldinjo nastupa za meksički Keretaro i igra meč protiv Verakruza. Ponovo namešta loptu na slično mesto kao na Mundijalu, samo na suprotnoj strani terena. Protivnički golman ponovo previše izlazi van gola i to je kobna greška, novi udarac brazilskog mađioničara i ponovo je lobovan čuvar mreže, slično kao pre 13 godina.

Ne znamo da li je ovo još jedan dokaz majstorstva neverovatnog Ronaldinja, ali znamo da je sigurno jeza prošla sve one koji su videli ovaj pogodak, a ukoliko ga budete pustili Dejvidu Simanu potrudite se da mu čaša sa vodom i šećerom bude pri ruci, jer se njegova najgora noćna mora ponovila.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgleda Meaca na sat i po vremena pred početak meča Inter - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    18. maj 2015 | 12:13

    Kad sam video sliku pomislio sam da dolazi u Partizan haha

  • Joe

    18. maj 2015 | 16:43

    Kakav je kiks golman bio Siman

  • Dcc

    18. maj 2015 | 13:01

    On je odbio mancester, a u partizan i da hoce nemoze zbog nekog sase ilica sto nije ni cuo za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA