Lalatović: Zvezdini omladinci su bolji od Partizanovih! (VIDEO)

Trener Crvene zvezde izneo je utiske za Telegraf posle remija u omladinskom večitom derbiju

  • 12

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović gledao je iz lože u društvu Dragana Džajića i Zvezdana Terzića omladinski večiti derbi.

Za crveno-bele su nastupili i neki od igrača koji nastupaju u prvom timu, pa nas je interesovao komentar Zvezdinog stratega.

LALATOVIĆ I DŽAJIĆ GLEDALI IZ LOŽE: Večiti derbi bez pobednika! (FOTO)

- U Zvezdi su od igrča iz prvog tima igrali Grujić, Jovanović, Stojanče, Luka Jović je ušao u drugom poluvremenu.  Bila je lepa, ali i tvrda utakmica jer je bila od velikog značaja i za jedan i za drugi tim. Mislim da je Crvena zvezda bila bolja od Partizana svih devedeset minuta, posebno u drugom delu, i zaslužila je da pobedi, ali ostaje žal što Luka Jović nije iskoristio dve stopostotne šanse.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

PREPOROĐENI LUKA JOVIĆ: Uspeću da ispunim obećanje!

- Igrači su se predstavili u lepom svetlu, i mogu da zaključim da Crvena zvezda ima lepu budućnost i da od leta mogu da računam na još neke igrače iz omladinskog pogona - rekao je trener prvog tima Zvezde.

Lalatović je posle remija Zvezde u Nišu bio na meti kritika i zvezdaške javnosti medija, ali je pobedama na tri naredne utakmice zaslužio podršku.

- Zadovoljan sam igrama na poslednje tri utakmice. Osvojili smo maksimalnih devet bodova, postigli devet golova i igramo sve bolje i bolje - rekao je Lalatović i osvrnuo se na kritike kojih je bilo posle meča u Nišu.

- Kritike uvek treba da postoje. Navijači imaju pravo da budu nezadovoljni, prihvatam kritike kada Crvena zvezda ne igra dobro. Ovde sam ceo život i znam da je uvek trener kriv kada ekipa igra loše. Drago mi je da su navijači zadovoljni kako Zvezda igra i kako je efikasna na poslednje tri utakmice - zaključio je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    15. mart 2015 | 15:48

    Da su bolji bili bi prvi na tabeli. Lakatovicu prestani da lazes i sebe i pantere,oni ti veruju i onda misle da ste dobri! Kasnije kad omanete ti im lepo kazes da je teren bio los,a oni ti ne veruju! Haha,ciganska posla,uvek su bolji ali vecito drugi!

  • vuk

    15. mart 2015 | 15:50

    Zasto neko ne napravi tabelu u kojoj je zvezda prva,a sva druga mesta da budu prazna! Garantujem da bi se delije palile na tu tabelu! Hahahaha

  • De

    15. mart 2015 | 15:55

    Partizanovi omladinci su igrali juce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA