Navijači Partizana u Pioniru zvižducima i skandiranjem "Uprava napolje" dočekali Tumbakovića i Popovića! (FOTO)

Na revijalnoj utakmici u Pioniru Grobari su sve bivše asove i rukovodioce dočekali aplauzima, osim dvojca koji vodi fudbalski klub, sa kojim su na ratnoj nozi od starta prolećne polusezone

  • 5

Spektakl u hali Pionir "Grobari za nas" okupio je preko 7.000 navijača na tribinama, ali i veliki broj bivših asova i funkcionera Partizana, kao i javnih ličnosti koje podržavaju taj klub.

Između ostalih pored parketa, jer ne igraju su i Miloš Vujanić, Slaviša Koprivica, Miroslav Berić, Kosta Perović, Žarko Paspalj, Zoran Sretenović, Ivo Nakić... Sve njih su Grobari dočekali aplauzima i ovacijama dok su ulazili u halu.

Međutim, bilo je i onih čije prisustvo je izazvalo žestoko negodovanje pristalica crno-belih, a tu pre svih mislimo na članove uprave fudbalskog kluba, predsednika Zorana Popovića i potpredsednika Ljubišu Tumbakovića, kao i generalnog direktora Miloša Vazuru, koji su dočekani zvižducima, uz standardne povike "Uprava napolje".

Ovim je samo nastavljen rat između navijača i rukovodstva FK Partizan koji je počeo na startu fudbalske prolećne polusezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije !

    11. mart 2015 | 21:27

    Pavlović je jedan kvalitetan igrac koji moze da se uporedi sa wiliamsom, i koji moze da ide u NBA ligu...sada Partizan ima 2 ili 3 Amerikanca...a zvezda ima samo 1 i to wiliamsa, ocekujem da dodje neki Amer u zvezdu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA