Murinjo od leta na klupi Mančester sitija!

 
  • 0

Ovu informaciju portuglaski trener navodno je saopštio predsedniku Reala pre dve nedelje, tvrdi španski radio "ABC Punto"

Svetska ekskluziva stiže sa španskog radija "ABC Punto": trener Real Madrida Žoze Murinjo dogovorio je sve detalje sa čelnicima Mančester sitija da od naredne sezone preuzme tim sa "Emirejtsa"!

Koliko god da je ovaj bombastičan prelazak na klupu "građana" šokantan, ne treba zaboraviti da se već nekoliko sedmica u španskim medijima govori o Murinjovom odlasku sa klupe "kraljevića".

- Ovu informaciju Murinjo je saopštio predsedniku Real Madrida Florentinu Perezu pre dve nedelje - tvrdi radio "ABC Punto".

Činjenica je da Portugalac nije u dobrim odnosima sa pojedinim igračima kraljevskog kluba, pogotovo ne sa kapitenom Ikerom Kasiljasom.

S druge strane, iz uprave Mančester sitija se ne oglašavaju da žele da obnove ugovor sa Robertom Manćinijem, koji je prerano "izgubio Evropu", a i titula šampiona Engleske je pod znakom pitanja.

(Telegraf.rs)

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA